امام جمعه تربت حیدریه:
کجایند کسانی که فکر می کردند دشمنی ما با آمریکا«توهم» است؟!/لقب شیطان بزرگ برازنده آمریکاست/رسالت خبرنگاران حق محوری و مطالبه گری است
امام جمعه تربت حیدریه گفت: برخی آقایان که برجام را نعمت و آفتاب تابان خطاب می کردند و دشمنی با آمریکا را توهم می دانستند، اکنون باید بعد از گذشت 6 ماه از اجرای برجام به بدعهدی و پیمان شکنی جبهه استکبار در عمل به تعهدات خود واقف باشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار تابان تربت، حجت الاسلام محمدرضا عصمتی در خطبه های این هفته نماز جمعه تربت حیدریه اظهار کرد: برخی فکر می کردند که دشمنی با آمریکا یک توهم است اما بعد از گذشت 6 ماه از اجرای برجام و عمل یکطرفه به تعهدات از طرف جمهوری اسلامی ایران با بدعهدی و پیمان شکنی جبهه استکبار مواجه شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تابان تربت,وی ادامه داد: مسئولان خوش خیال و معتمد به آمریکا بدانند که آنها هیچگاه به تعهدات و پیمان خود عمل نمی کنند.
,رئیس حوزه علمیه مرحوم هراتی با بیان اینکه اجرای برجام هیچ اثری در سفره معیشتی مردم و اقتصاد کشور نداشته افزود: برخی آقایان که برجام را نعمت و آفتاب تابان خطاب می کردند و دشمنی با آمریکا را توهم می دانستند، اکنون باید بعد از گذشت 6 ماه از اجرای برجام به بدعهدی و پیمان شکنی جبهه استکبار در عمل به تعهدات خود واقف باشند.
,عصمتی اظهار کرد: امام عظیم الشان فرمودند که آمریکا شیطان بزرگ است و برخی ها هنوز باور نداشتند اما اجرای برجام ثابت کرد که لقب شیطان بزرگ الحق برازنده آمریکاست.
,خطیب جمعه تربت حیدریه دغدغه اصلی کشور را وضعیت معیشتی مردم عنوان و بیان داشت: مسئولان و کارگزاران نظام بجای اینکه نگاه خود را به بیرون متمرکز کنند، ظرفیت ها و توانمندی های کشور را احیا و مدیریت کنند تا وضعیت غیر قابل تحمل مردم سامان یابد.
,امام جمعه تربت حیدریه در بخشی دیگز از حطبه ها با گرامیداشت یاد و خاطره شهید صارمی خبرنگارخبرگزاری جمهوری اسلامی ایران و شهید مجید حجتی خبرنگار شهید شهرستان تربت حیدریه، رسالت خبرنگاران را حق محوری بیان کرد و افزود: رسالت اصلی خبرنگار حق محوری و مطالبه گری به حق است که با واسطه گری بین مردم و مسئولان، مطالبات مردمی را به گوش مدیران جامعه و همچنین خدمات کارگزاران نظام را برای مردم انعکاس می دهند.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه