نماینده مردم سیستان در مجلس:
طرح آبرسانی به مزارع سیستان جزو بزرگترین طرح های کشوری است
طرح 46 هزار هکتاری آبرسانی با لوله به مزارع دشت سیستان یکی از بزرگترین طرح های کشوری است که با اجرای آن شاهد رفع مشکل کمبود منابع آبی در بخش های کشاورزی هستیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیر شرق حبیب الله دهمرده نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به این طرح گفت: طرح 46 هزار هکتاری انتقال آب به مزارع دشت سیستان علاوه بر تامین منابع آبی مورد نیاز کشاورزان زمینه ی اشتغالزایی را در منطقه فراهم می کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر شرق,وی ضمن تاکید بر اهمیت این طرح گفت: طرح آبرسانی به مزارع سیستان یکی از ضروریات این منطقه به شمار می رود چرا که نیاز اصلی کشاورزان وجود آب کافی برای کشاورزی است و این طرح باعث ثبات شغلی کشاورزان سیستانی می شود.
,نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی گفت: در اجرای این طرح نواقصی هم وجود دارد که با رفع این نواقص طرح زودتر به سرانجام می رسد و اصلاح الگوی کشت و ایجاد صنایع تبدیلی وابسته به این طرح موثر واقع می شود.
,دهمرده همچنین افزود: یکی از مواردی که باید در آینده ی نزدیک محقق شود طرح انتقال آب شیرین از دریای عمان به دو شهر زابل و زاهدان است تا کمبود منابع آب شرب این دو شهر جبران شود.
,وی به یکی از مشکلات عمده ی منطقه ی سیستان اشاره کرد و گفت: کمبود منابع آبی و خشک شدن تالاب هامون باعث بوجود افزایش مشکلات معیشتی مردم منطقه شده است و امیدواریم با به ثمر رسیدن پروژه ها و طرح های وابسته به آب مشکلات عمده ی مردم حل شود.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه