بازدید مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان البرز از دومین دور مسابقات فورمولا دریفت قهرمانی کشور + تصاویر

بازدید مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان البرز از دومین دور مسابقات فورمولا دریفت قهرمانی کشور + تصاویر
مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان البرز از دومین دور مسابقات فورمولا دریفت قهرمانی کشور بازدید و جوایز برندگان مسابقات را اهدا کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «تیتریک»،امیر افراطی مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان البرز، روز گذشته (جمعه) از دومین دور مسابقات فورمولا دریفت قهرمانی کشور  بازدید کرد.
وی با حضور در مجموعه موتور سواری و اتومبیلرانی استان  تهران  (پیست آزادی) پس از دیدار از مسابقات در خودروی قهرمان این دوره نشسته و با او در پیست این مجموعه حرکت و حرکات نمایشی انجام دادند .

مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان البرز بعد از پایان مسابقات در محل اهدای جوایز حضور یافته و کاپ قهرمانی این دوره از مسابقات را به شهاب پیشانیدار اهدا کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,
,
,
,


افراطی با بیان اینکه سطح این مسابقات بسیار حرفه است، ابراز امیدواری کرد که در مسابقات بعدی رانندگان البرزی هم به نتایج خوبی برسند.

,
,


لازم به ذکر است محمد رضا روحی تنها نماینده شرکت کننده از البرز در این دوره از مسابقات  با شایستگی به دور بعدی راه یافت و متاسفانه بعلت بروز نقص فنی در دور آخر از مسابقات حذف شد. برای این راننده البری آرزوی موفقیت در مسابقات بعدی را داریم.

,
,
 
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه