استاندار خوزستان خبر داد؛
40 کیلومتر باقی مانده از مسیر رامهرمز-بهبهان به مناقصه گذاشته خواهد شد
در هفته آتی تکمیل 40 کیلومتر باقی مانده از مسیر رامهرمز-بهبهان در وزات راه و شهرسازی به مناقصه گذاشته خواهد شد که امیدواریم با تعیین پیمانکار این مسر سانحه خیز 4خطه شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رامهرمزنیوز: استاندار خوزستان در حاشیه سفر خود به رامهرمز و بازدید از پروژه ملی، پل کمربندی رامهرمز-بهبهان عنوان کرد: این پروژه باید در قالب پروژه های استانی قرار گیرد و در چارچوب پروژه های استان با نظارت و تامین اعتبار لازم ، هرچه سریعتر به بهره برداری برسد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رامهرمزنیوز,غلامرضا شریعتی باتوجه به توقف دو ساله پروژه مذکور گفت:تکمیل این پروژه یک ضرورت است و در صورت عدم تکمیل پروژه در ارتباط برخی شهرستان ها با مرکز استان اخلال ایجاد می شود.
,
وی افزود: در صورتی که پروژه پل کمربندی رامهرمز-بهبهان به خوزستان واگذار نشود به علت نداشتن اختیارات لازم چاره ای جز تحمیل فشار جهت تسریع در تکمیل این پروژه نخواهیم داشت ، البته در هفته آتی تکمیل 40 کیلومتر باقی مانده از مسیر رامهرمز-بهبهان در وزات راه و شهرسازی به مناقصه گذاشته خواهد شد که امیدواریم با تعیین پیمانکار این مسر سانحه خیز 4خطه شود.
,
ارسال دیدگاه