فرمانده سپاه قدس گیلان نشست خبری به مناسبت روز خبرنگار :
بهره گیری از حساسیت سردار سلیمانی به مادرشان برای سفر به گیلان/ ازجمله شاخصه هایِ مهم خبرنگارِ انقلابی انتشار اخبار موثق است
سردارمحمد عبدالله پور با بیان اینکه ما از روحیه سردار سلیمانی نسبت به مادرش برای دعوت ایشان به کنگره شهدای گیلان بهره بردیم، گفت: دعوت نامه ای ازمادرانِ دو و سه شهیدِ استان برای ایشان فرستادیم وایشان با وجود مشغله زیاد، دعوت مادران شهدا را نتوانستند رد کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پرنیان گیل ، سردارمحمد عبدالله پور در نشست خبری به مناسبت روز خبرنگار اظهار کرد: یکی ازافتخاراتِ انقلاب اسلامی، این است که بسیاری از مناسبت ها ازجمله روزهای دولت، اصناف، معلم و خبرنگار به نام شهداست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پرنیان گیل,وی با تبریک فرار سیدن دهه کرامت عنوان کرد: امیدواریم این نشست، بهانه ای باشد دریک فضای صمیمانه ازدوستان خبرنگاران تقدیر شود.
,فرمانده سپاه قدس گیلان با تاکید براینکه، کنگره شهدای گیلان را خود شهدا، مستقیما هدایت و اجرا کردند، افزود: اگر شهدا این کار را نمی کردند، ما توان برگزاری کنگره را نداشتیم وبا این امکاناتِ اندک نمی توانستیم آن را اجرا کنیم.
,وی با اشاره به اینکه شاید برخی از زوایای برگزاری کنگره شهدای گیلان مورد سوال خبرنگاران باشد، گفت: ما کم هزینه ترین کنگره ای که تا امروز در کشور برگزار شد و همچنین مردمی ترین کنگره را برگزارکردیم.
,فرمانده سپاه قدس گیلان با بیان اینکه دولت با شرایط اقتصادی که دارد، نمی توانست کمک زیادی به ما بکند، تصریح کرد: درمجموع، یک میلیارد و 400 میلیون تومان برای کنگره شهدای گیلان هزینه شد که دولت 500 میلیون تومان کمک کرد.
,سردار عبدالله پور خاطرنشان کرد: قرار بود که سپاه یک میلیارد و هشتصد میلیون تومان برای هزینه های کنگره پرداخت کند که همه این مبلغ پرداخت نشده است.
,وی با اشاره به حضورِ سردار سلیمانی درکنگره شهدای گیلان با وجود مشغله بسیار زیاد افزود: ما متوجه شدیم که سردار سلیمانی روی مادرشان خیلی حساس هستند وبسیار خاضعانه با ایشان رفتار می کنند.
,فرمانده سپاه قدس گیلان گفت: دعوت نامه ای ازمادرانِ دو و سه شهیدِ استان برای ایشان نوشتیم، وقتی این دعوتنامه به سردار سلیمانی رسید ناراحت شدند و ازما گله کردند.
,سردارعبدالله پور با بیان اینکه سردار سلیمانی به ما گفتند که نمی توانم دعوت مادران شهدا را رد کنم، ابراز کرد: ما توانستیم با دعوتنامه مادران شهدا سردار سلیمانی را به کنگره بیاوریم.
,حجت الاسلام والمسلمین عزت الله معتمد، مسئولِ نهاد نمایندگی ولی فقیه درسپاه قدس گیلان نیز دراین نشست اظهارکرد: یاد و خاطره شهید صارمی، که در 17 مرداد 77 در مزار شریف افغانستان به شهادت رسیدند، گرامی می داریم.
,وی با بیان اینکه صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی بود و ویژگی های خاصی داشت، عنوان کرد: نقش خبرنگار با توجه به شخصیت شهید صارمی یک نقش اساسی است.
,مسئول نمایندگی ولی فقیه درسپاه قدس گیلان ازجمله شاخصه هایِ مهم خبرنگارِ انقلابی را اطلاع رسانی و انتشار اخبارمبتنی بر وقایع موثق خواند وافزود: انتشار اخبار باید اطمینان زا و اعتماد ساز باشد و خبرنگارانِ انقلابی خبرهایی که بار منفی برای جامعه دارد با بار مثبت انتشار می هند.
,معتمد با اشاره به اینکه خبرنگار باید شجاع باشد، و ازمتن واقعه خبر دهد، گفت: خبرباید به موقع، هدفمند و تاثیر گذار باشد ومهم ترین ویژگی خبرنگار انقلابی این است که باید حق گرا، آزاد اندیش، مردمی و انقلابی باشد.
,وی با بیان اینکه خبرنگار باید سختی های کار اطلاع رسانی را تحمل کند و بصیر و شجاع باشد، تصریح کرد: اگر خبرنگار تحت یک جریان سیاسی و باندی خبردهد و قلم بزند، و اجیرشده یک جریان سیاسی باشد، آفت کار اوست.
,مسئول نمایندگی ولی فقیه درسپاه قدس گیلان خاطرنشان کرد: خبرنگاران ما که در پوشش و اطلاع رسانی کنگره شهدای گیلان، تلاش کردند خبرنگارانی با تلاش، تعهد و آگاهی و جرئت هستند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه