شهردار وردنجان:
خبرنگاران طلایه داران جبهه آگاهی و چشم بینا و زبان گویای مردم هستند
شهردار وردنجان، هفدهم مردادماه فرصت مغتنمی است ،تا از زحمات بی دریغ اصحاب قلم و رسانه تجلیل به عمل آید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ذوالفقار یوسفی شهردار وردنجان ، به مناسبت روزخبرنگار در گفت گو با خبرنگار زنگ خبر گفت: این روز را به خبرنگاران تبریک میگویم و هفدهم مردادماه فرصت مغتنمی است تا از زحمات بی دریغ اصحاب قلم و رسانه تجلیل به عمل آید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار زنگ خبر,
وی افزود: افتخاری بزرگ است که از ناحیه کارکنان خدوم شهرداری وردنجان،این روز شکوهمند را که روز حق گویی و حق جویی است و روز پاسداشت قداست قلم است به پاس تلاش خستگی ناپذیر همه خبرنگاران ، نویسندگان و روزنامه نگاران ارجمند به کلیه صاحبان اندیشه و قلم در عرصه اطلاع رسانی ، تبریک و تهنیت عرض نمایم.
یوسفی ضمن یادآوری عمل مجاهدانه مردان و زنانی که برای بازگویی حقیقت و بازتاباندن واقعیت، پرچم رسالت بزرگ اطلاع رسانی را بر دوش گرفته و چراغ راه جامعه خویش گشتهاند، گفت: در پیشاپیش این سلسله راهیان وادی آگاهی و نیک اندیشی، مجاهدانی هستند که در نگرش خبر از خون خویش مایه گذاشتند و در آسمان بلند شهادت و ایثار نام خویش را جاودانه ساختند.
وی ادامه داد : با درود به روان پاک شهیدان و جان باختگان خانواده بزرگ اصحاب رسانه که در مسیر تحقق آرمانهای انقلابهای اسلامی و میهن عزیز، آموزگار مکتب فدا و آگاهی شدند گفت: برای تمامی خبرنگاران متعهد و کوشا ، سلامتی و توفیق روز افزون را از درگاه حضرت حق مسئلت میکنم.
, یوسفی ضمن یادآوری عمل مجاهدانه مردان و زنانی که برای بازگویی حقیقت و بازتاباندن واقعیت، پرچم رسالت بزرگ اطلاع رسانی را بر دوش گرفته و چراغ راه جامعه خویش گشتهاند، گفت: در پیشاپیش این سلسله راهیان وادی آگاهی و نیک اندیشی، مجاهدانی هستند که در نگرش خبر از خون خویش مایه گذاشتند و در آسمان بلند شهادت و ایثار نام خویش را جاودانه ساختند.
وی ادامه داد : با درود به روان پاک شهیدان و جان باختگان خانواده بزرگ اصحاب رسانه که در مسیر تحقق آرمانهای انقلابهای اسلامی و میهن عزیز، آموزگار مکتب فدا و آگاهی شدند گفت: برای تمامی خبرنگاران متعهد و کوشا ، سلامتی و توفیق روز افزون را از درگاه حضرت حق مسئلت میکنم.
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه