آغاز مهلت 2 روزه برای انصراف یا ثبت نام افراد جامانده از یارانه نقدی
فرصت2 روزه برای ثبت نام افراد جا مانده از یارانه نقدی و یا افرادی که تمایل به انصراف دارند شروع شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از آراز سسی ، روز گذشته روند ثبت نام افراد بر اساس آخرین رقم شماره کد ملی به پایان رسید .
, شبکه اطلاع رسانی دانا, آراز سسی,همزمان با روز های 30 و 31 فرودین فرصت2 روزه برای ثبت نام افراد جا مانده از ثبت نام در یارانه نقدی و یا افرادی که تمایل به انصراف دارند شروع شده است و افراد می توانند با مراجعه به سامانه رفاهی به نشانی(www.refahi.ir) اقدام کنند.
, www.refahi.ir,مسئولان دولت خواستار انصراف افراد غیرنیازمند به یارانه نقدی هستند تا بتوانند منابع حاصل از این موضوع را در بخشهای تولید، سلامت، بهداشت،درمان و توسعه حمل و نقل عمومی هزینه کنند .
,برای مشاهده اطلاعیه ستاد هماهنگی و نظارت بر ثبت نام سرپرستان خانوار متقاضی دریافت یارانه در آذربایجان غربی روی شماره مورد نظر کلیک کنید.
, , 1, 2, 3]
ارسال دیدگاه