دغدغه اصلی سپاه اسلامشهر ساماندهی سیل عظیم نیروهای خودجوش برای اعزام به سوریه است/ خبرنگاران اسلامشهر شجاع و باصداقت هستند
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج حضرت سیدالشهدا(ع) اسلامشهر گفت: دغدغه اصلی سپاه اسلامشهر ساماندهی سیل عظیم نیروهای خودجوش برای اعزام به سوریه است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اسلامشهرخبر، مجید امیرعبدالهیان فرمانده ناحیه مقاومت بسیج حضرت سیدالشهدا(ع) شهرستان اسلامشهر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: رسالت خبرنگاران در جامعه بسیار حائز اهمیت است زیرا در بحث خبرنگاری دقت، سرعت و صداقت به صورت همزمان دخیل هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اسلامشهرخبر,وی تصریح کرد: در شهرستان اسلامشهر خبرنگاران دغدغه مندی وجود دارند که در مسائل شهرستان به خوبی ورود پیدا می کنند.
,امیرعبدالهیان در ادامه گفت: همه ما در شهرستان اسلامشهر یک خانواده هستیم و برای حل مشکلات شهرمان نیاز به همفکری و همصدایی داریم؛ ما در شهرستان اسلامشهر خبرنگاران شجاع و باصداقتی داریم که در مسیر حل مشکلات شهرستان باید خبرنگاران نیز ساختار درونی خود را با برگزاری جلسات و هماهنگی های بیشتر تقویت کنند.
,فرمانده ناحیه مقاومت بسیج حضرت سیدالشهدا(ع) اسلامشهر با اشاره به رشادت های جوانان اسلامشهری در دفاع از حرمین، عنوان کرد: یکی از دغدغه های بزرگ ما در سپاه اسلامشهر سیل عظیم نیروهای خودجوش برای اعزام به سوریه است و واقعا ما نمی توانیم این نفرات را ساماندهی کنیم.
,وی در ادامه گفت: گاهی اوقات پدر و مادرهایی تک فرزند خود را نزد ما می آورند و ما را قسم می دهند که آنها را راهی جبهه های نبرد علیه تکفیری ها کنیم؛ بعضی اوقات اصرارهای مادران برخی از بچه ها برای اعزام فرزندانشان جهت دفاع از حرمین آنقدر ما را تحت تاثیر قرار می دهد که به واسطه غیرت خانواده های اسلامشهری اشک از چشمانمان جاری می شود.
,امیرعبدالهیان در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به احداث پنج سالن ورزشی در شهرستان اسلامشهر، خاطرنشان کرد: علاوه بر پنج سالن احداث شده ، هفت سالن ورزشی دیگر نیز در نقاط مختلف شهرستان نیز درحال ساخت هستند. استفاده از این سالن ها در اغلب اوقات نیز رایگان است چراکه اولویت ما در استفاده از این سالن ها برای خانواده های شهدا و ایثارگران، بسیجیان و افراد تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد است و ما در قبال استفاده این افراد هزینه ای از آنها دریافت نمی کنیم.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه