رییس صنف آرایشگران بانوان
نبودن نرخ بر روی دیوار آرایشگرها جریمه دارد/ دوره سه ماهه آرایشگری هیچ کس را آرایشگر نمی کند
رییس صنف آرایشگران بانوان در سمنان گفت: در عرض 3 ماه نمی توان به مهارت کامل رسید تایک آرایشگر مناسب برای زدن آرایشگاه شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شاخه طوبی؛ میترا فنائیان رییس صنف آرایشگران خانم در سمنان در گفتگو با خبرنگار شاخه طوبی در خصوص نظارت بر لوازم آرایشی بهداشتی که وارد کشور می شود گفت: لوازم آرایشی که قاچاق است و وارد کشور می شود را بهداشت موظف است که نظارت داشته باشد چرا که این لوازم بر سلامت مردم تاثیر می گذارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخه طوبی,فنائیان به تذکرهایی که به اعضای آرایشگر خود در همه ی جلسات در خصوص لوازم آرایشی می دهد اشاره کرد و افزود: ما به جز تذکراتی که در هر جلسه می دهیم با تذکر کتبی هم به آنها ابلاغ و گوشزد می کنیم که باید برای خرید لوازم آرایشی که می خواهند در آرایشگاه خود استفاده کنند حتما باید به یک سری از ملاک ها توجه کنند.
,رییس صنف آرایشگران خانم در سمنان ادامه داد: از ملاک هایی که وزارت بهداشت برای سلامت محصولات آرایشی بهداشتی برشمرده است؛ دارا بودن مهر استاندارد، طرح شبنم و سلامت و سیب که حتما باید لیبل های آن باشد، شماره بهداشت، تاریخ تولید، تاریخ انقضا و ... است که باید توجه کنند که حتما داشته باشد.
,وی در خصوص ملاک های ذکر شده اظهار کرد: به آرایشگران تاکید می کنیم که اگر موارد ذکر شده را نداشت آن را خریداری نکنند چرا که مسئول بهداشت که برای بازدید می آید اگر این لیبل ها را نداشته باشد محصول را می برد و واحد را پلمپ می کند.
,فنائیان تصریح کرد:ما مرتب این موارد را به دوستان گوشزد می کنیم و اعضای جدید هم که برای مجوز می آیند؛ نامه ای که بهداشت داده است را با مجوز و صورت جلسه هایی که به آنها می گوید چه قوانینی را باید رعایت بکند همه را به آنها می دهیم تا اعضای جدید هم در اطلاع باشند.
,رییس صنف آرایشگران خانم در سمنان راهکار بهداشت لوازم آرایش را آوردن لوازم آرایش شخصی دانست و بیان کرد: ما به همه گفته ایم که در سالن های آرایش خود بزنید که مشتری گرامی برای سلامت خود ارزش قائل باشید و لوازم شخصی برای خود بیاورید.
,وی در ادامه به گران بودن لوازم ارایشی اشاره کرد و گفت: اگر مشتری به سلامت خود توجه نکند من نمی توانم برای هر مشتری یک لوازم آرایش بخرم و بعد از رفتن مشتری آن را به دور بیاندازم و مجبورم که از لوازم مشترک برایشان استفاده کنم.
,فنائیان در ادامه تاکید کرد: البته هستند افرادی که به آرایشگر می گوید از لوازم نو استفاده کن من وسیله را از تو خرید می کنم و اگر آرایشگر وسیله را نداشته باشد می گوید ندارم بخر و بیاور تا برایت استفاده کنم. چرا که در بحث لوازم آرایشی مثل رژ و کرم و ... نمی توان هر روز برای یکی یک وسیله را خرید مازاد آن رادور انداخت.
,رییس صنف آرایشگران خانم در سمنان استفاده از چیزهای خشک را به دلیل انتقال ندادن بیماری بلا مانع دانست و تصریح کرد: چیزهای مرطوب مثل کرم پودر و فون و پدی که برای شما زده می شود برای دیگران هم استفاده شده است پس در جلسه ای که با مسئولین بهداشت داشتیم قرار شد که آرایشگران به مقدار کافی پد را که قیمت زیادی ندارد تهیه کنند و در آرایشگاه ها بگذارند و برای هر مشتری از یک پد استفاده کنند و هزینه پد را از مشتری بگیرند.
,وی در خصوص اطلاع رسانی به مردم اظهار کرد: به مسئول اداره بهداشت هم پیشنهاد دادم که با بودجه ای که دارید از طریق رسانه به مردم با تیزر و سریال و هر طور که دوست دارید اطلاع دهید که یا لوازم شخصی را همراه داشته باشند و یا از آرایشگاه ها خریداری کنند و این سبب می شود که کار همه راحت شود
,فنائیان بیان کرد: خدا رو شکر در آرایشگاه جا افتاده که پیش بند و موچین و تیغ خود را به همراه داشته باشد.
,رییس صنف آرایشگران خانم در سمنان بیشترین اعتراضات مردمی را نرخ آرایشگاه ها اعلام کرد و گفت: آرایشگرها یک نرخ ثابت دارند که ما به آنها اعلام می کنیم و آنها موظفند که نرخ را بر روی دیوار بزنند تا بازرس و مشتری که می آید نرخ را ببیند.
,وی نحوه ی نرخ گذاری سالیانه را از سازمان بازرگانی خواند و افزود: و ما به آرایشگران اعلام می کنیم و باید نرخ را برای آگاهی مردم به دیوار بزنند و اگر نزنند مردم می توانند با ما تماس بگیرند و اعلام کنند تا ما با آنها برخورد کنیم اگر نرخ بر روی دیوار آرایشگاه نبود باید به او بگویید و به او اعتراض کنید چون نبودن نرخ خودش جریمه دارد.
,فنائیان افزایش قیمت به علت خدمات اضافیرا امری عادی دانست و اظهار کرد: ماسک ژل زدن و پیش بند و ...ممکن است نرخ را کمی بالاتر ببرد که البته باید به مشتری نرخ را بگوید و هزینه آن را جداگانه از وی بگیردو این به این معنی نیست که نرخ نجومی بگیرد و حداکثر هر چیز اضافه 2000 تومان است.
,رییس صنف آرایشگران خانم در سمنان یکی از مشکلات ارایشگران را کسانی دانست که در خانه کار می کنند و بدون گرفتن مجوز و به راحتی کار می کنند و اگر مشکلی هم پیش بیاید و به اماکن اعلام شود مسکوت می ماند چرا که در خانه است و اماکن اجازه ورد به خانه را ندارد.
,وی در خصوص مشکل دیگری که آرایشگران را می آزارد نرخ است تصریح کرد: آرایشگرها هم توقع دارند که با بالا رفتن اجاره ونرخ لوازم آرایش و آب و برق به دلیل تجاری بودن کسب آنها؛ قیمت های صنف هم بالا رود.
,فنائیان بدترین مشکل صنف آرایشگران را حدود صنفی دانست و بیان کرد: به دلیل این که در صنف ها حدود صنفی وجود ندارد و قانون مصوب مجلس شورای اسلامی است که هر کس می آید مجوز به وی داده شود و به دلیل بیکاری جوان ها برایشان ایجاد شغل شود مجبوریم که به آنها مجوز دهیم.
,رییس صنف آرایشگران خانم در سمنان در خصوص مشکلات نداشتن حدود صنفی گفت: وقتی حدود صنفی نباشد کسانی که سالن دارند برایشان سخت می شود چرا که وقتی در کنار من 4 نفر دیگر هم آرایشگاه بزند مشتری های من تقسیم می شود. و وقتی حدود صنفی نداریم و برای همه پروانه کسب صادر می شود باعث اعتراض همه می شود.
,وی بعضی از قوانین را برای اصناف کشور لازم دانست و واز بعضی از مردم برای لغو کردن آن گلایه کرد و افزود: قانونی تصویب شده بود که کسانی که 7 مدرک تخصصی داشته باشد می تواند جواز کسب بگیرد در صورتی که قبل از آن به این صورت بود که هر کسی یک دوره سه ماهه پیرایش را می گرفت می توانست جواز بگیرد.
,فنائیان ادامه داد: این قانون خوبی بود چرا که شخص ملزم می شد که این 7 تخصص را در آرایشگاه ها بگیرد و بعد برای جواز بیاید.
,رییس صنف آرایشگران خانم در سمنان عمر این قانون را 6 ماه اعلام کرد و تصریح کرد: بعد از 6 ماه به دلیل اعتراضاتی که در سطح کشور شد مجبور شدند که این قانون را حذف کنند و با همان آرایش و پیرایش مادر پروانه کسسب و جواز بگیرند.
,وی در خصوص این که در عرض 3 ماه نمی توان آرایشگری شد که آرایشگاه زد اظهار کرد: در عرض 3 ماه نمی توان به اندازه ی لازم در حد مهارت مش کرد و مو کوتاه و فر کردن را آموخت.
,فنائیان گفت: به همین دلیل است که بعد از این که خانم سالن می زند داستان هایی درست می شود؛ صورت را می کند و مو را بلد نیست بزند و کار به شکایت می رسد و در نهایت به این می رسید که کار تخصصی آموزش داده نشده و سه ماهه دوره ای نیست که همه چیز را یاد بگیرند.
,رییس صنف آرایشگران خانم در سمنان در ادامه افزود: یا باید دوره سه ماهه را بیشتر کنند و لااقل 6 یا 7 ماه کنند که دست کم 7 یا 8 مدل مو را کوتا کند نه این که بعد از سه ماه برای مجوز بیایند و ماهم طبق قانون موظف به دادن هستیم و مشکلات این گونه اتفاق می افتد و یا این که قانون 7 تخصص را دوباره اجرا کنند.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه