شهردار فیض آباد:
انعکاس اخبار در رسانههای شهرستان بدون موضع گیری و حاشیه صورت گیرد/ بر قلم ها و تصاویری که برای شهرستان دغدغه دارند، بوسه می زنم
شهردار فیض آباد گفت: فلسفه وجودی خبرنگار انعکاس اقدامات مثبت و توانمندی های شهرستان و همچنین بیان کاستی ها و مشکلات مردم است که باید بدون موضع گیری و حاشیه و با زبانی شیوا و زیبا بیان شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سیمای مه ولات، محمدرضا پژوهیده شهردار فیض آباد در همایش گرامیداشت روز خبرنگار که روز گذشته در محل تالار شهر شهرداری فیض آباد برگزار شد، اظهار کرد: خبرنگاران طلایه داران جبهه آگاهی هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیمای مه ولات,
وی با بیان اینکه اهل قلم در هر جامعه ای می توانند انقلاب ایجاد کنند، یادآور شد: انقلاب اسلامی مرهون قلمِ قلم بدستانی است که پشت سر مقام معظم رهبری حرکت کردند و با اطلاع رسانی درست و به موقع انقلاب را به این مرحله رساندند.
این مقام مسئول افزود: همانگونه که حراست در ادارات و نهادهای نظام جمهوری اسلامی چشم بینای مدیران و امین اموال و نوامیس مردم هستند، خبرنگاران نیز چشم بینای جامعه محسوب می شوند.
وی کسب خبر از جای جای حوزه مسئولیت خود را از وظایف یک خبرنگار دانست و افزود: خبرنگار از طریق ارتباط با مردم باید بتواند خبرهای ناب را با صحت و سرعت منعکس و منتشر کند.
وی اضافه کرد: خبرنگاران در عین اینکه چشم بینای جامعه هستند، باید زبان گویای مردم هم باشند و به شیوایی مطالب و اخبار را بیان کنند و علاوه بر آن از قوه تجزیه و تحلیل برخوردار بوده و عواقب انتشار و یا عدم انتشار یک خبر را در نظر بگیرند.
شهردار فیض آباد یادآور شد: آشنایی به مسائل ملی و بین المللی، برخورداری از قدرت تجزیه و تحلیل مسائل و اخبار، مهارت ارتباط با مردم، فراگیری زبان بین المللی، برخورداری از آگاهی های سیاسی اجتماعی و اقتصادی، دارا بودن تحصیلات مرتبط، تندنویسی، بهره گیری از تجهیزات و فناوری های به روز در عرصه اطلاع رسانی، قدرت نگارش جذاب مطالب و رویدادها، آراستگی ظاهری و برخورداری از جسم و روان سالم و قدرت بیان از دیگر ویژگی های یک خبرنگار است.
پژوهیده اضافه کرد: خبرنگار باید با پرهیز از ورود به مسائل سیاسی و جناحی، به کار اطلاع رسانی بپردازد و تنها اخبار یک جناح و حزب خاص را منعکس نکند.
وی افزود: فلسفه وجودی خبرنگار انعکاس اقدامات مثبت و توانمندی ها و مزایای شهرستان، استان و یا کشور و همچنین بیان کاستی ها و مشکلات مردم است که باید بدون موضع گیری و حاشیه و با زبانی شیوا و زیبا بیان شود.
شهردار فیض آباد انعکاس خبر برداشت پسته نوبرانه در مه ولات را از شبکه های مختلف صدا و سیما کاری بسیار زیبا و مثبت ارزیابی کرد و از موسوی خبرنگار صدا و سیما در شهرستان قدردانی نمود.
وی ضمن انتقاد از عدم انعکاس اقدامات مثبت و ارزشمند برخی ادارات در تعدادی از رسانه های شهرستان، اظهار کرد: اگر از شخص شهردار که غریبه ای در بین شما هستم، بدتان می آید، از شخص بنده ننویسید و عکس نگیرید اما اقدامات ارزشمندی که توسط بچه های این شهر انجام می شود، منعکس کنید.
وی خاطرنشان کرد: بر قلم ها و تصاویری که برای شهرستان دغدغه دارند و ارزشها و اصول اخلاقی و انسانی را رعایت می کنند، بوسه می زنم.
پژوهیده با تاکید براینکه نباید مرافعات و درگیری های شخصی خود را به سطح جامعه و شهرستان بسط دهیم، خاطرنشان کرد: مردم مشکلات زیادی دارند که باید در جهت رفع آن تلاش کنیم و نه اینکه بر آنها بیفزاییم.
این مقام مسئول تصریح کرد: چه خوب است که به خاطر منافع و مصالح شهرستان متحد شویم و پیشرفت و تعالی مه ولات و فیض آباد تنها دغدغه ما باشد.
انتهای پیام/رض
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه