logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

با انجام دیدارها و رایزنیهایی از سوی سفیر آمریکا در عراق؛

تلاشهای آمریکا برای تشکیل اقلیم سنی در عراق آغاز شد

تلاشهای آمریکا برای تشکیل اقلیم سنی در عراق آغاز شد
سفیر آمریکا در عراق تلاشهای خود تشکیل اقلیم سنی در عراق که اقدامی در راستای تجزیه این کشور است با رایزنیها یی با مسئولین و بزرگان طوایف سنی این کشور آغاز کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل جوانرود هه وال، پایگاه‌ خبری «اسکای پرس»  عربی  در خبری نوشت:  «استوارت جونز» سفیر آمریکا در بغداد ، دیدارو رایزنیهایی با خالد العبیدی وزیر دفاع ، «سلیم الجبوری»رئیس پارلمان و بزرگان و سرکردگان برخی طوایف سنی این کشور را داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جوانرود هه وال,

 

,

بر اساس این خبر ، سفیر آمریکا در عراق دیدارهایی را  در مورد جنگ موصل با اسامه نجیفی ، صالح موطلگ رهبر حزب العربیه اهل سنت ، ایاد سامرایی رئیس حزب اسلامی عراق ، حمد مساری، رئیس فراکسیون ائتلاف اهل سنت و احمد ابوریشه رئیس کنگره بیداری در عراق و یکی از شیوخ عشایر عراق دیدارهایی داشته است که در این دیدارها مباحثی در مورد پایان اختلافات میان رئیس پارلمان و وزیر دفاع عراق مطرح شده است.

,

 

,

بر اساس اطلاعات رسیده به این پایگاه خبری عراقی ، آمریکا در تلاش برای رفع اختلاف میان سنیهای عراق  با هدف تشکیل یک هم پیمانی میان آنها است تا پس از پایان جنگ داعش نقش آنها را در عرصه سیاست عراق پر رنگ تر نماید.

,

 

,

در ادامه این خبر آمده است: یکی دیگر از اهداف این دیدارها و رایزنیها تلاش برای  تشکیل یک اقلیم سنی در عراق است.

,

 

,

 از اهداف اصلی آمریکا  در تشکیل یک اقلیم و ارتش سنی در عراق می توان به تضعیف جایگاه دولت مرکزی عراق، تعمیق و تشدید بی­ثباتی در عراق، حرکت در مسیر تجزیه این کشور و ایجاد زمینه برای فرقه­‌گرایی بیشتر و منازعه سنی و  شیعی در عراق اشاره نمود.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه