logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

برای نخستین بار در سیستان؛

تعیین حریم محوطه بی بی دوست/ به متصرفان قطعه زمین دیگری داده می شود

تعیین حریم محوطه بی بی دوست/ به متصرفان قطعه زمین دیگری داده می شود
رییس اداره ی میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان زابل عنوان کرد: با توجه به قدمت و ارزشمندی محوطه بی بی دوست در تاریخ سیستان، برای نخستین بار حریم این محوطه تعیین شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  رضا کیخواه آریا در گفتگو با اوشیدا عنوان کرد: در پی تخلف تعدادی از افراد که اقدام به تصرف بخش هایی از محوطه ی تاریخی و باستانی منطقه سیستان کرده بودند پس از تحقیقات و بررسی های لازمه دخل و تصرف این محوطه شناسایی و رفع شد.

وی با عنوان اینکه، رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کشور جواز تعیین محوطه بی بی دوست را صادر کرده است افزود: در بررسی هایى که در راستاى تعیین عرصه و حریم محوطه بى بى دوست انجام گرفت براى اولین بار این عرصه و حریم معین شد چرا که مجوزهایى که قبلاً داده شده بود بر اساس مشاهدات و بررسى هاى سطحى صادر شده بود.

رییس میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان زابل تصریح کرد: متاسفانه محوطه باستانی بی بی دوست در طی سال های اخیر توسط کارگاه های آجرپزی، زمین های کشاورزی و ساختمان های احداث شده مورد تصرف قرار گرفته شده است.

کیخواه آریا تاکید کرد: براى جلوگیرى از تخریب بیشتر این محوطه مهم تاریخى زمین معوض با همکارى ارگانها و دستگاه های ذیربط به فعالان فعلى در حریم محوطه بى بى دوست اعطا خواهد شد.

وی در پایان گفت: سیستان دارای آثار تاریخی و بناهای باستانی ارزشمندی است که به منظور بهره برداری از ظرفیت ها و پتانسیل های گردشگری باید به آن ها بهای بیشتری داده شود.

انتهای پیام/م

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه