رئیس دانشگاه آزاد مینودشت تاکید کرد؛
اهمیت بالای مشاوره خوب برای متقاضیان ورود به دانشگاه / بعضی موسسات آموزشی مراکز کاسبی راه انداخته اند
«علیرضا امینی» با انتقاد از مشاوره های ضعیف به متقاضیان ورود به دانشگاه بیان کرد: برخی از دانشجویان با مشاوره های بد، بر خلاف اخذ رتبه بالادرکنکور در دانشگاه های نامناسب اداه تحصیل می دهند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مینوخبر ، «علیرضا امینی» رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مینودشت با انتقاد از سطح مشاوره به دانش آموزانی که قصد ورود به دانشگاه ها را دارند، اظهار کرد: دانشجویی را می شناسیم که با رتبه بالا در یکی از دانشگاه های غیر انتفاعی استان مازندران تحصیل می کند، این در حالی است که با مشاوره خوب می توانست در دانشگاه بهتری درس بخواند، این درد است!
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مینوخبر,
امینی با بیان این که " خبرنگاران باید جای مشاورها را پر کنند" افزود: افرادی هستند که می توانند در دانشگاه های این منطقه درس بخوانند اما با همین کیفیت آموزشی یا پایین تر با هزینه بالا به شهرهای دیگر می روند و حتی در دانشگاه های غیرانتفاعی بی کیفیت تحصیل می کنند که این یعنی مشاوره خوب صورت نمی گیرد.
,وی در ادامه به کیفیت پایین سطح آموزشی بعضی از دانشگاه های غیرانتفاعی اشاره کرد و گفت: دانشگاهی که 20 رشته دارد باید 40 هیئت علمی داشته باشد که در بعضی از موسسات آموزشی این طور نیست و هیئت علمی یا حتی استاد مرتبط با برخی از رشته ها را هم ندارند.
,امینی اضافه کرد: گاهی اوقات می بینیم که صرفا با عناوین موسسات آموزشی، مراکز کاسبی راه افتاده است!
,رییس دانشگاه آزاد مینودشت در همین رابطه عنوان کرد: دانشگاه ها کاری نکنند که از پول دانشجو مدرک صادر کنند و بعد از آن دانشجوی فارغ التحصیل را به عنوان عنصر مزاحم ببینند.
,علیرضا امینی خاطر نشان کرد: شهریه دانشگاه آزاد اسلامی در تمام رشته های کاردانی، از همه موسسات آموزش عالی کمتر است. در 95 درصد رشته های کارشناسی نیز این چنین است؛ بهتر است والدین و داوطلبان محترم قبل از انتخاب دانشگاه به دانشگاه آزاداسلامی مراجعه کنند و جویای جزئیات باشند.
,وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت، با کمک خیرین در اکثر رشته ها تا50 درصد به دانشجویان تخفیف شهریه می دهد و تمام کلاس های خود را در 2 روز تنظیم کرده و برای رفاه حال کارکنان دولت کلاس ها خارج از ساعت اداری تشکیل می شود.
,«سید محمود میرزایی» معاون دانشگاه آزاد مینودشت با بیان این که در قالب برنامه های این واحد آموزشی در سال جدید دو پیشنهاد دارد و فعالان رسانه در این باره یاری رسان باشند، گفت: این واحد آموزشی قطعا با وجود 26یا 27 عضو هیئت علمی خود که تعدادی از آن ها دکتری دارند و مابقی آن ها نیز دانشجوی دکتری هستند می توانند در زمینه مشاوره برای انتخاب رشته و دانشگاه راهنمایی های خوبی داشته باشند.
,میرزایی دومین برنامه این واحد آموزشی را "فراگیری مهارت" عنوان کرد و گفت: تفکر ما فقط مدرک دادن به دانشجو نیست و با نشستی که با فنی حرفه ای های مینودشت و گنبد داشته ایم قصد داریم دانشجویان را به فراگیری مهارت در همین دانشگاه هدایت کنیم.
,معاون دانشگاه آزاد مینودشت افزود: مثلا اگر در کنار رشته ای که اینجا می خوانند مهارت دیگری را هم فرا بگیرند می توانند از این طریق تا زمانی که شغل مرتبط با رشته خود را پیدا نکرده اند کسب درآمد کنند.
,وی در پایان با بیان این که امسال هم این دانشگاه مانند سال گذشته برای ترم اول دانشجویان ورودی کارشناسی پیوسته و ناپیوسته تخفیف 50 درصدی دارد، در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران حاضر در مراسم مبنی بر این که" اعمال این تخفیف برای ترم های بعدی این دانشجویان چگونه خواهد بود؟ " تصریح کرد: تخفیف شهریه در ترم های بعدی با تمایز معدل صورت می گیرد که به طور کلی در رشته های فنی دانشجویان با معدل 16به بالا 50 درصد و معدل 14 تا 16، 30 درصد تخفیف مشمول می شوند که این درصد تخفیف در رشته های علوم انسانی و هنر معماری، به ترتیب در معدل های 17 به بالا 50 درصد و 15 تا 17 ، 30 درصد خواهد بود.
,گزارش: مسعود ملکیان
, گزارش: مسعود ملکیان,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه