امام جمعه بم:
ماهیت دشمن قسم خورده و روسیاه بر کسی پوشیده نیست/ پایان افسانه شکست ناپذیری رژیم صهیونیستی؛مهمترین دستاورد جنگ 33 روزه حزب الله لبنان بود
امام جمعه بم گفت: پیروزی بر ارتش سر تا پا مسلح و جنایتکار رژیم صهیونیستی در جنگ 33 روزه در سال 85 اتفاق افتاد که علیرغم همه حمایت های جهان استکبار حزب الله لبنان پیروز شد و آن افسانه شکست ناپذیری اسرائیل که سالها شعارش را می دادند خصوصاً حکام خائن عرب باورشان شده بود که اسرائیل واقعاً شکست ناپذیر است، برهم خورد و این از دستاورد های بسیار مهم جنگ 33 روزه بوده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "ارگ نیوز"؛ حجت الاسلام قاسم دانشی در خطبه های نماز جمعه عبادی سیاسی نماز جمعه شهرستان بم اظهار داشت: به فرموده حضرت آقا استکبار و در راس آنها انگلیس بر ملت ما مجهول نیست و سالگرد دخالت های این ها در کودتای 28 مرداد و عبرت های این کودتا و ایجاد تفرقه در بین مردم عزیزمان از نکاتی است که در آستانه سالروز کودتای مرداد باید مورد توجه قرار گیرد و مردم عزیز همیشه توجه داشتند و دولتمردان بیش از گذشته باید هوشیار باشند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "ارگ نیوز",وی افزود: هشدارهای مقام معظم رهبری همواره متذکر این بوده است که دشمن، دشمن است و به دشمن نباید اعتماد کرد، دشمن قسم خورده و روسیاه با این سابقه سیاهی که در کشور عزیز ما دارد آیا واقعاً بر کسی پوشیده است، چه بسا افرادی که خوشبین بودند و اعتماد داشتند به آمریکا آنان نیز به این نتیجه رسیدند که همان هشدارهایی که حضرت آقا همواره متذکر می شدند صحیح است هرچند که خیلی از آنها نمی خواهند اعتراف کنند.
,امام جمعه بم با اشاره به فرمایشات رهبری در خصوص برجام و عدم تأثیر آن بر معیشت مردم تصریح کرد: درسی که از سالروز کودتای 28 مرداد برای همه ملت ایران و به ویژه برای دولتمردان وجود دارد و باید مورد توجه قرار بگیرد این است که دشمن قابل اعتماد نیست و به نیروی داخلی خودمان توجه داشته باشیم و اعتماد کنیم تا ان شاالله با لطف و عنایت خداوند و با هدایت های همیشه حکیمانه حضرت آقا شاهد باشیم که مشکلات کشور عزیزمان هرچه زودتر برطرف شود و توطئه های جهان استکبار به خودشان برگردد.
,دانشی گفت: خانواده نمونه ایثار و شهادت در شرق استان، خانواده شهیدان والامقام بیغم که اسوه صبر و مقاومت در این خانواده پدر این خانواده بود که ایشان به رحمت الهی پیوست که ان شاالله خداوند روح این بزرگوار را با شهیدان پرافتخارش و پیامبر و آلش محشور کند، ثمره بندگی خداوند آمادگی ایثار و مجاهدت با تمام وجود در ایشان بود که با تقدیم سه شهید و دو جانباز یک خانواده نمونه جهاد و شهادت که برای همه ما الگو بوده و هستند.
,وی خبر داد: ریاست محترم جمهور و آیت الله خاتمی نماینده استان کرمان در مجلس خبرگان و همچنین سردار عزیز و پر افتخار اسلام حاج قاسم سلیمانی پیام های تسلیتی را صادر کردند و عرض تسلیت دارم به همشهریان عزیز در شهرستان بم و ان شاالله مدیون و شرمنده این بزرگواران از دنیا نرویم و سه شنبه آینده در مسجد جامع شهرستان بم مراسم هفتم مرحوم بیغم برگزار خواهد شد و ان شاالله کسانی که اطلاع یافتند، عدم حضور خود را در مجلس ترحیم و تشییع جنازه این عزیز را جبران کنند چراکه این کمترین وظیفه ای است که در قبال شهدای عزیزمان داریم.
,وی با اشاره به مشکلات ناشی از فضاهای مجازی تبیین کرد: یکی از مشکلاتی که از طریق شبکه های اجتماعی پیگیری می شود، عادی جلوه دادن گناه است که همان کوچک شمردن گناه است و افرادی که خمس و زکات به آنها تعلق می گیرد با توجه به فصل برداشت خرما حتماً فرمان بردار باشند.
,حجت الاسلام دانشی یادآور شد: سالروز پیروزی حزب الله عزیز لبنان را در پیش داریم که حقیقتاً حزب الله بدون شک از جمله رویش های انقلاب اسلامی ایران است، این پیروزی بر ارتش سر تا پا مسلح و جنایتکار رژیم صهیونیستی در جنگ 33 روزه در سال 85 اتفاق افتاد که علیرغم همه حمایت های جهان استکبار حزب الله لبنان پیروز شد و آن افسانه شکست ناپذیری اسرائیل که سالها شعارش را می دادند و بسیاری و از جمله کشورهای غربی و خصوصاً حکام خائن عرب باورشان شده بود که اسرائیل واقعاً شکست ناپذیر است، برهم خورد و این از دستاورد های بسیار مهم جنگ 33 روزه بوده است.
]
ارسال دیدگاه