رئیس شورای شهر رامیان:
پیگیر ثبت ملی مراسم سنتی حنابندان رامیان هستیم/ ثبت ملی «سینه زنی کمر به کمر» رامیان و ساخت «دوتار قزلباش»
رئیس شورای شهر رامیان با اشاره به اینکه در حال پیگیری معرفی و ثبت ملی مراسم سنتی حنابندان رامیان هستیم، گفت: «مراسم سینه زنی کمر به کمر» و «ساخت دوتار قزلباش» رامیان در فهرست آثار ملی کشور ثبت شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گل رامیان، «حمید رجبلو» رئیس شورای شهر رامیان در گفتگو با خبرنگار ما گفت: مراسم سینه زنی «کمر به کمر رامیان» به شماره 1157 و ساخت «دوتار قزلباش» شهرستان رامیان به شماره 1154 در 22 اسفند 1394 در فهرست آثار ملی کشور ثبت شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گل رامیان, گل رامیان, گل رامیان, گل رامیان, خبرنگار ما, خبرنگار ما, خبرنگار ما, خبرنگار ما,وی اظهار کرد: در اجرای ماده یک قانون تشکیل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و ماده 3 قانون اساسنامه سازمان میراث فرهنگی کشور و در حدود مواد مربوط به قانون راجع به حفظ آثار ملی و با رعایت مقررات آیین نامه اجرایی قانون فوق الذکر، عناوین ذکر شده در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
,رجبلو افزود: در حال پیگیری معرفی و ثبت مراسم سنتی حنابندان رامیان هستیم و تاکنون دو جلسه با میراث فرهنگی استان تشکیل شده است.
,

, وی در ادامه از پیگیری در خصوص معرفی رامیان به عنوان شهر نمونه گردشگری خبر داد.
, .,رئیس شورای شهر رامیان بیان کرد: 80 هکتار از جنگل های کناری تاشته برای موافقت پارک جنگلی به شهرداری واگذار شد و به امکانات رفاهی مجهز می شود.
,گفتنی است، مراسم سینه زنی کمر به کمر رامیان در روز عاشورا، دهم ماه محرم اجرا می شود و دسته های عزاداری از میدان مرکزی شهرستان رامیان به سمت میدان امام علی (ع) حرکت کرده و در این مکان به سینه زنی کمر به کمر می پردازند.
, عاشورا,این شیوه عزاداری با هدف باور مردم عزادار به دور محور ولایت علی ابن ابیطالب (ع) و 11 امام دیگر با حرکت به دور یک میدان انجام می شود.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه