احترام ویژه پهلوان کرمانشاهی به ارزش ها/ از ذکر یا امام رضا(ع) تا تقدیم مدال به شهدای مدافع حرم + فیلم
کیانوش رستمی پهلوان کرمانشاهی و دارنده مدال طلای المپیک ریو نشان داد که او نیز همانند دیگر کرمانشاهیان به ارزش ها پایبند است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مرصاد، کیانوش رستمی ورزشکار کرمانشاهی رشته وزنه برداری در المپیک ریو پس از کسب خوش رنگ ترین مدال این مسابقات نشان داد که در عرصه احترام به ارزش ها نیز پیشرو است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصاد،,,
رستمی که پیش از برگزاری مسابقات و در جریان دیدار با مقام معظم رهبری بر تاکیدات ایشان بر اهمیت استفاده ورزشکاران از نام خدا قبل از آغاز مسابقات اشاره کرده بود، در این مسابقات نیز ابتدا مسابقه خود را با نام خدا آغاز کرد و در جریان بلند کردن وزنه آخر عبارت یا امام رضا(ع) را فریاد زد.
,,
البته او پس از کسب مدال نیز در سخنانی تحسین برانگیز مدال خود را به شهدای مدافع حرم تقدیم کرد.
,,
این ورزشکار جوان کرمانشاهی که خود از خطه ای شهید پرور و مقاوم در برابر دشمنان است، با احترام به شهدای مدافع حرم نشان داد که کرمانشاهیان امروز هم همانند گذشته بر ارزش های اسلام، انقلاب و ایران پایبندی کاملی دارند.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه