رئیس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه:

امیدواریم با نظارت های دستگاه های مربوطه دیگر شاهد حقوق های نجومی نباشیم/ تشکیل جلسه برای مشخص شدن چگونگی تامین مصوبات سفر دولت

امیدواریم با نظارت های دستگاه های مربوطه دیگر شاهد حقوق های نجومی نباشیم/ تشکیل جلسه برای مشخص شدن چگونگی تامین مصوبات سفر دولت
رئیس مجمع نمایندگان استان گفت: جلسه ای مشترک با نمایندگان استان و با حضور استاندار کرمانشاه داشته ایم که چگونه اعتبارات مصوبات سفر دولت به استان تامین شود و انتظار داریم نتیجه مصوبات این سفر به زودی مشخص شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حسن سلیمانی رئیس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه  و نماینده مردم شهرستان های هرسین، صحنه و کنگاور در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار دیوانگاه در خصوص پیگیری مصوبات سفر هیئت دولت به استان کرمانشاه اظهار داشت: جلسات متعددی با حضور استاندار در این راستا صورت گرفته و مکاتباتی هم انجام شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, در گفتگو با خبرنگار دیوانگاه,

 

,

وی افزود: جلسه ای مشترک با نمایندگان استان و با حضور استاندار داشته ایم که چطور اعتبارات مصوبات سفر دولت را به استان تأمین شود  و انتظار داریم نتیجه مصوبات این سفر به زودی مشخص شود و تقاضای ما هم از امامان جمعه و مسئولین سیاسی این است که با همکاری در حل مشکلات همراهی لازم را داشته باشند.

,

 

,

نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی در خصوص پیگیری مشکل آب شرب هرسین خاطرنشان کرد: حل مشکل آب شرب هرسین تصویب و بودجه آن تخصیص داده شد و در اختیار ارگان های مربوطه در استان قرار گرفته است و انتظار می رود مسئولین هر چه زودتر در رفع این مشکل اقدام کنند چرا که تا کنون 6میلیرد ریال برای حل این مشکل و تصفیه خانه شهرستان اختصاص یافته است.

,

 

,

وی در خصوص بحث حقوق های نجومی و پیگیریهای مجلس در این خصوص اظهار داشت: 2طرح در مجلس به تصویب رسید و تلاش می رود با توجه به مصوبه ای که در قانون 76قانون مدیریت خدمات کشوری وجود دارد افزایش حقوق ها بر اساس قوانین شورای حقوق و دستمزدها باشد و امیدواریم که دستگاه های نظارتی مراقبت کنند که اضافه پرداختی نداشته باشیم و دیگر شاهد جرمی در این خصوص نباشیم.

,

 

,

در مورد بحث برگشت پول ها به بیت المال افزود برگشت پول 2فرایند سخت دارد اول اینکه میزان پول ها مشخص شود و دوم نحوه استرداد آن است که این موضوع را بایستی دستگاه های نظارتی انجام دهند و مورد به مورد را پرونده تشکیل دهند و محاسبات خود را انجام دهند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه