رئیس پلیس راه استان آذربایجان شرقی:
کاهش ۱۸ درصدی حوادث جاده ای استان آذریجان شرقی در ۵ ماه نخست سال جاری
رییس پلیس راه استان آذربایجان شرقی با اشاره کاهش 18 درصدی حوادث جاده ای از ابتدای سال جاری بر نقش دوربین های ثبت تخلفات و تشدید اعمال قانوین راهنمایی و رانندگی در این راستا را تاثیر گذار دانست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل میانا، سرهنگ جواد ناموران در مراسم تودیع و معارفه فرمانده جدید پلیس راه شهرستان میانه، با اعلام این خبرگفت: در استان آذربایجان شرقی بیش از ۱۳ هزار کیلومتر راه مواصلاتی اصلی وجود دارد که با تلاش مامورین پلیس راه استان میزان تصادفات نسبت به سال گذشته کاهش چشمگیری داشته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, میانا,رییس پلیس راه استان آذربایجان شرقی ، افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۱۹۵نفر در حوادث جاده فوت کرده اند که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۸ درصد کاهش یافته است.
,سرهنگ ناموران با تاکید بر اینکه تا پایان تعطیلات تابستان نظارت بر عملکرد رانندگان وسائط نقلیه تشدید خواهد شد، افزود: علاوه بر نظارت مستقیم پلیس بیش از ۲۹ دستگاه دوربین مدرن نسبت به ثبت تخلفات رانندگی و اعمال قانون در محورهای استان نصب شده و کار تجهیز و نصب دوربین های جدید در دیگر مناطق استان نیز ادامه خواهد داشت.
,وی افزود: تجهیز جاده های استان به دوربین های ثبت تخلفات و اعمال قانون در این کاهش حوادث جاده ای تاثیر فراوانی داشته است.
,در این مراسم از زحمات سرهنگ احسان فر که مدت ۶ سال و ۱۰ به عنوان فرماندهی پلیس راه میانه خدمت کرده بود، با اهدای لوح و هدایایی تجلیل و سرهنگ محرمی به عنوان رئیس جدید پلیس راه میانه- زنجان معرفی گردید.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه