معاون امور سازمان های مردم نهاد وزارت کشور خبر داد
افزایش 100 درصدی تعداد تشکل های مردم نهاد در کشور/ لایحه سازمان های غیردولتی به قانون تبدیل می شود
معاون امور سازمان های مردم نهاد معاونت امور اجتماعی و فرهنگی وزارت کشور از افزایش 100 درصدی تعداد تشکل های مردم نهاد در طی سه سال گذشته از سوی دولت خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا, بهمن مشکینی در مراسم افتتاحیه دورههای آموزشی سازمان های مردم نهاد در استان زنجان، اظهار داشت: سازمان های مردم نهاد از تاثیرگذاری بالایی در اجرای برنامه های استانی برخوردارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا,وی با اشاره به اینکه سازمان های مردم نهاد در اجرای برنامه های سازمان ها می توانند نقش تاثیرگذاری داشته باشند، خاطرنشان کرد: استان زنجان ظرفیت های مطلوبی در حوزه سازمان های مردم نهاد دارد.
,این مسئول بر ضرورت مشارکت مردم در برنامه های اجتماعی تاکید کرد و گفت: این مشارکت می تواند به عنوان نیاز امروز و فردای جامعه مورد توجه باشد.
,معاون امور سازمان های مردم نهاد معاونت امور اجتماعی و فرهنگی وزارت کشور با بیان اینکه دولت یازدهم در زمینه حمایت از تشکل های مردم نهاد گام های مطلوبی را در طی سه سال گذشته برداشته است، گفت: فعال سازی این تشکل ها از برنامه های مهم دولت محسوب می شود.
,مشکینی با اشاره به افزایش 100 درصدی تعداد تشکل های مردم نهاد در طی سه سال گذشته، تصریح کرد: در راستای رشد کیفی این تشکل ها نیز دولت برنامه ریزی های لازم را انجام می دهد.
,وی با بیان اینکه تدوین لایحه سازمان های غیردولتی و مردم نهاد در راستای تقویت این نوع تشکل ها به مجلس شورای اسلامی در قالب لایحه تقدیم شده است، افزود: با رای نمایندگان مجلس شورای اسلامی این لایحه تبدیل به قانون می شود.
,,
*توانمند شدن تشکل های مردم نهاد با آموزش
,این مسئول ارائه آموزش های لازم به تشکل های مردم نهاد را در راستای توانمند شدن اعضا عنوان کرد و بیان داشت:هدفگذاری لازم برای ارائه آموزش های خاص برای40 هزار تشکل اجتماعی پیش بینی شده است.
,معاون امور سازمان های مردم نهاد معاونت امور اجتماعی و فرهنگی وزارت کشور با اشاره به اینکه این نوع تشکل ها می توانند در موضوعات اساسی کشور وارد شده و منجر به افزایش فعالیت های اجتماعی و بهبود شرایط شوند، تصریح کرد: خوشبختانه در این زمینه اعضای تشکل ها نیز همکاری مطلوبی دارند.
,در ادامه این جلسه،حمیدرضا شهبازی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار زنجان نیز سازمان های مردم نهاد را از تاثیرگذارترین سازمان ها عنوان کرد و گفت: در واقع فعالیت این نوع تشکل بازویی برای دولت محسوب می شود که می تواند فعالیت های تشکل ها افزایش یابد.
,,
*تشکل های مردم نهاد، مردمی هستند
,وی بر ضرورت تمرکز گرایی برنامه های سازمان های مردم نهاد تاکید کرد و گفت: سازمان های مردم نهاد از دل مردم بیرون آمده و می تواند برنامه های مورد نیاز جامعه را اجرایی کند.
,این مسئول بر ضرورت قانونمند کردن فعالیت های تشکل های مردم نهاد و سمن ها تاکید کرد و گفت:تقویت این نوع تشکل ها موجب می شود تا در راستای حل معضلات اجتماعی کارهای مفیدی انجام شود.
,معاون استاندار زنجان با اشاره به اینکه سازمان های مردم نهاد استان زنجان در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی موفقیت های خوبی دارند، گفت: اکثر سمن های استان در زمینه برنامه های اجتماعی فعالیت دارند.
,شهبازی بر ضرورت عدم فعالیت سازمان های مردم در حوزه های سیاسی تاکید کرد و گفت: این نوع تشکل ها غیر انتفاعی بوده و در راستای حل مشکلات گام بر می دارند.
,یادآور می شود: در حال حاضر استان زنجان دارای 258 تشکل فعال و دارای مجوز است.
,از این تعداد 185 تشکل دارای مجوز استانی و 58 مورد دارای مجوز شهرستانی هستند.
,همچنین 14 تشکل به صورت نمایندگی و یک تشکل ملی در استان فعالیت می کنند.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه