logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

معاون اداری مالی دانشگاه بیرجند:

تصویب 10 میلیارد تومان برای پروژه های عمرانی دانشگاه بیرجند/اختصاص صفر درصد

تصویب 10 میلیارد تومان برای پروژه های عمرانی دانشگاه بیرجند/اختصاص صفر درصد
معاون اداری مالی دانشگاه بیرجند با بیان اینکه 10 میلیارد تومان برای اجرای پروژه های عمرانی دانشگاه بیرجند در سال 95 به تصویب رسیده است، گفت: تاکنون هیچ مبلغی به دانشگاه اختصاص نیافته و قرار است مبلغ 2 میلیارد تومان از محل درآمدهای اختصاصی دانشگاه در اجرای این پروژه ها هزینه شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛غلامرضا زمانی معاون اداری مالی دانشگاه بیرجند در گفتگو بادانشجو پرس اظهار داشت: 10 میلیارد تومان برای اجرای پروژه های عمرانی دانشگاه بیرجند در سال جاری به تصویب رسیده است اما تا به حال هیچ اختصاصی در این خصوص صورت نگرفته است.
 
وی ادامه داد: امسال قریب به 2 میلیارد تومان از محل درآمدهای اختصاصی دانشگاه بیرجند صرف اجرای پروژه های عمرانی همچون آزمایشگاه برق، آزمایشگاه فتو ولتایی، ساختمان تکمیلی دانشکده کشاورزی و ... خواهد شد که تا کنون حدود 50 درصد این مبلغ هزینه شده است.
 
معاون اداری مالی دانشگاه بیرجند با بیان اینکه دانشگاه بیرجند در سال جاری 3 طرح عمرانی بزرگ پیشرو دارد، گفت: امسال بخش نهایی دانشکده ادبیات و علوم انسانی به مناقصه گذاشته خواهد شد و تا پایان سال 96 به پایان خواهد رسید که اجرای این پروژه نیازمند 2میلیارد و 800 میلیون تومان اعتبار است.
 
زمانی افزود: تکمیل فاز 2 دانشکده کشاورزی سرایان نیز با هزینه 2 میلیارد و 900 میلیون تومان در دست اقدام است.
 
وی با اشاره به اینکه فونداسیون دانشکده هنر قبلا اجرا شده است گفت: اجرای فاز بعدی این پروژه نیازمند 2 میلیارد و 700 میلیون تومان است که با توجه به عدم اختصاص بودجه این پروژه هیچ پیشرفت فیزیکی نداشته است.
 
معاون اداری مالی دانشگاه بیرجند بیان کرد: در سال جاری برای اجرای نمای داخلی مسجد امام جعفر صادق(ع) 250 میلیون تومان هزینه کرده ایم و بهسازی فضای دانشگاه و محوطه سازی آن را با هزینه یک میلیارد تومان در دست اجراست.
 
زمانی با بیان اینکه ما هرساله هزینه زیادی را صرف تعمیرات خوابگاهی دانشگاه می کنیم، ادامه داد: مبلغ یک میلیارد و 100 میلیون تومان امسال جهت تعمیرات خوابگاهها هزینه خواهد شد که این بازسازی ها از اوایل تیرماه آغاز شده و تاکنون پیشرفت 40 درصدی داشته است.
 
انتهای پیام/گ

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانشجو پرس,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه