logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

استاد برجسته حوزه:

رسانه‌ها در سازندگی معنوی جامعه تاثیر گذار هستند

رسانه‌ها در سازندگی معنوی جامعه تاثیر گذار هستند
آیت الله اعتمادی گفت: رسانه‌ها در غرب ارزش‌های خبری جامعه ما را به طرف خود سوق می‌دهند بنابراین باید رسانه‌های داخلی فقط به خبر صرف بسنده نکنند و خلاهای موجود را با اخبار مذهبی و دینی پر کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشان اول، آیت الله سید حسن اعتمادی در دیدار با خبرنگاران و اصحاب رسانه کاشان ضمن تشکر از پوشش خبری مناسب آیین گرامیداشت حضرت آیت الله اعتمادی و فرزندش که در مسجد کرسی صورت گرفته بود، اظهار کرد: بزرگداشت علماء گرامیداشت علم، دانش و روحانیت است و به وسیله این آیین‌ها معنویت و روحانیت بار دیگر در جامعه احیا می‌شود.

وی با بیان اینکه پس از ۲۰ سال که از ارتحال حضرت آیت الله اعتمادی می‌گذرد شاهد حضور بی نظیر مردم در آیین گرامی داشت این عالم وارسته بوده‌ایم، تصریح کرد: رسانه ها نقش مهمی در انعکاس این آین معنوی داشتند.

آیت الله اعتمادی با بیان اینکه در کارهای تبلیغی نیز دچار آسیب های اجتماعی هستیم، بیان کرد: وظیفه شرعی روحانیت حرکت در مسیر تبلیغ دینی است و در این بین نباید از رسانه‌ها غافل شد چون رسانه ها در دنیای امروز تاثیر زیادی در سازندگی معنوی جامعه دارند.
به گفته وی اگر روحانیت در مسائل دینی و ترویج علوم مذهبی و معنوی با اصحاب رسانه هماهنگ باشند کارایی بیشتر و بهتری خواهند داشت.

حجت الا‌سلام و المسلمین اعتمادی با بیان اینکه در شهرستان کاشان چهار موسسه در حوزه علوم دینی و قرآنی فعالیت دارند، تصریح کرد: در دارا‌لعلم اسلام از سطح یک تا سطح ۶ حدود ۲۰۰ طلبه در باب العلم سطح هفت دروس خارج از فقه حدود ۲۰۰ طلبه و در دانشگاه مهد علم نیز صدها نفر تحت تعالیم علوم حوزوی هستند.

وی ادامه داد: حوزه علمیه الزهرا(س) خواهران کاشان امسال پذیرش طلبه را آغاز می کند.

به گفته وی با وجود اینکه بیش از هزار نفر در کاشان مشغول علوم دینی هستند، تاکید کرد: با وجود این مراکز ارتباط منسجمی بین حوزه و رسانه وجود ندا‌رد و باید برای تعامل بیشتر بین این دو نهاد تاثیر گذار تدابیر ویژه‌ای اندیشیده شود.

اعتمادی با اشاره به اینکه رسانه ها هدایتگری اجتماعی و مذهبی را در جامعه بر عهده ‌دارند، خاطر نشان کرد: رسانه‌ها در غرب ارزش‌های خبری جامعه ما را به طرف خود سوق می‌دهند بنابراین باید رسانه‌های داخلی فقط به خبر صرف بسنده نکنند و خلاهای موجود را با اخبار مذهبی و دینی پر کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاشان اول,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه