فوتبالیست های تیم ملی و هنرمندان همدان ، از کودکان سرطانی حمایت می کنند
هنرمندان همدان به نفع کودکان سرطانی به مصاف تیم ملی فوتبال خواهند رفت. این بازی انسان دوستانه با هدف فرهنگ سازی در جتمعه برگزار می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبنم همدان، در خون ایرانی غیرت و مردانگی می جوشد. ایرانی در هر شغل و هر مرتبه ای که باشد نسبت به هموطن و هم نوعش بی تفاوت نیست. هنرمندان معروف و بازیکنان ملی پوش کشور نیز از این مهم استثنا نیستند. وقتی کودکان بی گناه کشور در زیر بار بیماری های خاص در حال پژمرده شدن هستند دستان مهربان این دوقشر با تدارک یک بازی فوتبال در شهر همدان یاریگر کودکان سرطانی هستند. این مسابقه انسان دوستانه روز جمعه 29 مرداد ماه برگزار می شود و همه درآمد حاصل از فروش بلیط آن برای کودکان بی گناه سرطانی خواهد بود. با شنیدن این خبر اولین چیزی که به ذهن اهل تفکر میرسد این است که ، بیش از اینکه با خبر ورزشی مواجه باشیم با یک خبر فرهنگی روبرو هستیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبنم همدان,کمک به هم نوع با انجام مسابقه ورزشی نوعی فرهنگ سازی در بین مردم است. وقتی همشهریان ما می شنوند که هنرمندان و ملی پوشان به فکر کودکان بی گناه بیمار هستند ، با الگو برداری از آنها به این کار مبادرت می ورزند.
,ساعت 16 روز جمعه نوع دوستی و انسانیت در ورزشگاه حاجی بابایی مریانج به تصویر کشیده می شود. و جواد خیابانی به طور مستقیم این ورزش انسان دوستانه را برای همشهریان همدانی گزارش می کند.
,به امید روزی که دستان تک تک هموطنان ما یاریگر نیازمندان و پر خیر باشد.
,انتهای پیام / م
]
ارسال دیدگاه