یادواره "آبروی محله" شهداء شهرستان پیرانشهر برگزار شد+ تصاویر
یادواره "آبروی محله" با حضور مسئولان شهرستان پیرانشهر، جانبازان، ایثارگران، خانواده های شهدا و جمع کثیری از بسیجیان در کوچه های شهرک منگور شهرستان پیرانشهر برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کرد پیام،سرتیپ دوم پاسدار علی شکوری فرمانده سپاه پیرانشهر در مراسم یادواره شهدای در شهرک منگور از شهدای دفاع مقدس و علی الخصوص از شهدای قوچ قلان و بزرگ یاد کرد و موفقیت های حال حاضر را از همین شهیدان دانست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کرد پیام،,
وی از مسولان شهرستان خواست که یاد و خاطره شهدا را بیشتر ارج بنهند.
فرمانده سپاه پیرانشهر به وضعیت کشورهای همسایه اشاره کرد و افزود: چگونه از این کشورها امنیت سلب شده است در حالی که ایران اسلامی و مخصوصا شهرستان های مرزی رزمندگان بومی سینه های خود را سپر کردند و از مرزهای کشور محافظت می کنند.
ماموستا محمودی امام جمعه پیرانشهر گفت: شهدا راه راست و مستقیم را انتخاب کردند و برای اجرای عدالت و دین اسلام جان نثار کردند و باعث سرافرازی ایران اسلامی شدند.
وی اجرای عدالت را راه شهدا خواند و افزود: خداوند به انسان عقل داده تا راه حق را پیش گیرند و راه شهدا را ادامه دهند.
ماموستا محمودی تصریح کرد: قدم برداشتن در راه شهدا گام برداشتن در راه خداست و راهی که به پیامبران ابلاغ شد شهدا هم همان راه را ادامه دادند و این خون شهدا بود که حاکمیت اسلامی بوجود آورد.
,
,
,
,
علی احمدی فرمانده حوزه 2شهری شهید منگورکردستانی سپاه پیرانشهر در حاشیە مراسم در گفتگو با کودپیام گفت: هدف از یادواره شهدا زنده نگهداشتن یاد آنها و پیمودن راه آنهاست.
,وی با اشاره به این مطلب که امروز زنده نگهداشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست، تصریح کرد: برگزاری مراسم یادواره شهدا ابروی محله نهتنها هزینه کردن نیست بلکه سرمایهگذاری است؛ لذا با برگزاری این مراسم آنان را به نسلهای جوان معرفی میکنیم. وفرهنگ ایثار و گذشت را به دیگران انتقال دهیم
,فرمانده حوزه شهری شهید سلیمان منگورکردستانی علی احمدی افزود : برگزاری یادواره شهدا سبب می شود تا ایثار و شهادت رزمندگان اسلام بیشتر بازگو شود و نسل جوان با رشادتهای آنان آشنا شوند.
,وی بیان کرد : آرامش و امنیت امروز حاکم در جامعه مرهون خون پاک شهداست و امروز برگزاری یادواره های شهدا فرصتی مناسب است تا رشادت نیروهای بومی بازگوشود و از طریق این رشادتها بتواند توطئه ها و ترفندهای شوم دشمنان را ناکام نمایند
,این یادواره آبروی محله که با حضور مسئولان شهرستان در 25 مردادماه سال جاری در کوچه های شهرک منگور شهرستان پیرانشهربرگزار شد.
,,

,

,

,

,

,

, ,
,
انتهای پیام /م
,]
ارسال دیدگاه