logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مادر همه بچه‌های مظلوم ایران معرفی شد!

مادر همه بچه‌های مظلوم ایران معرفی شد!
زهرا رهنورد در ایام بعد از انتخابات ریاست جمهوری 88 در استدلالی برای تخمین میزان آرای موسوی در لرستان او را داماد لرستان نامیده بود و اکنون خود را مادر همه مظلومان ایران نامیده است!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا وبسایت کلمه وابسته به نزدیکان میرحسین موسوی در مطلبی، نوشت که زهرا رهنورد خود را "مادر همه مظلومان ایران" معرفی کرده است!

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


به گزارش صراط، در این نوشته که با لحنی احساسی(!) نگاشته شده، به خاطره ای - احتمالا مربوط به سال 89 -اشاره شده است. در این مطلب گفت و گوی زهرا رهنورد و دخترش این گونه تصویر شده است: "دختر آخرین نخست وزیر نگران بود. می گوید : «مامان! بابا رو که قرار است دستگیر کنند. روزهای سختی داریم. خسته شدیم. اینهمه هجوم و اذیت بس نیست؟ تو را هم می برند تو هم نباشی ما چه کنیم؟»

در حالی که روی نامه اش تمرکز داشت  نگاهی از مهر به فرزندش انداخت و پرسید: «من هم همین سوال را می کنم، چه می کنید؟»

او در دل گریه می کرد.  به مادر گفت:‌ «واقعاً نمی دونم. ما تنها نمیتونیم باشیم. این بار سنگینه و اینها موجوداتی هستند که … ادم بالاخره باید یکی از مادر و پدرش رو داشته باشه. آنهم در این وضع!»

نگاهی به دخترش کرد و گفت: من مادر شما که تنها نیستم مادر همه بچه های مظلوم این کشورم.

نگاه  آن روز مادر، نگاه مادر نگرانی که غصه ی فرزندان مظلوم در گوشه گوشه ی کشور آرامشش را ربوده بود، هنوز در چشمانش موج می زند.

می‌گوید: هنوز در هر ملاقات نگران دختران و پسرانش در زندان و خارج از زندان است. هنوز نگاه مادر نگران است…"

زهرا رهنورد در ایام بعد از انتخابات ریاست جمهوری 88 در استدلالی برای تخمین میزان آرای موسوی در لرستان او را داماد لرستان نامیده بود و اکنون خود را مادر همه مظلومان ایران نامیده است!

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه