به مناسبت میلاد امام رضا(ع)؛
شهرستان خاش به قدوم پرخیر خادمان و بیرق علی ابن موسی الرضا(ع) متبرک شد + تصاویر
پرچم بارگاه منور و نورانی حرم مطهر امام رضا و خدام حرم رضوی در میان استقبال پرشور مردم شهرستان خاش وارد این شهرستان شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تفتان ما، جمع زیادی از علاقهمندان به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در شهرستان با استقبال گرم از خادمان امام رضا(ع) و بیرق حرم مطهر آن امام همام، عشق و علاقه خود به اهل بیت )ع) بویژه هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام رضا(ع) را به منصه ظهور رساندند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تفتان ما, تفتان ما, تفتان ما, تفتان ما, ), .,مردم شهرستان خاش پرچم مطهر و متبرک حرم رضوی و خادمان امام رضا(ع) را با اجرای مداحی، قرائت دعا و نیایش، صلوات خاصه امام رضا(ع) و شعر سرایی از سوی شاعران و مداحان از میدان وحدت تا مسجد حضرت ابوالفضل(ع) این شهرستان همراهی کردند.
, .,,

, ,
* استقبال مردم خاش از کاروان حرم رضوی باور نکردنی و بی نظیر است
, * استقبال مردم خاش از کاروان حرم رضوی باور نکردنی و بی نظیر است, * استقبال مردم خاش از کاروان حرم رضوی باور نکردنی و بی نظیر است,سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان خاش در حاشیه این مراسم، در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار کرد: مردم شهرستان خاش ارادت بسیار زیادی نسبت به حضرت امام رضا(ع) دارند واین را مهم را همیشه در انجام سفرهای زیارتی به مشهد مقدس مشاهده میکنیم.
, ما , ما , ما , .,حجت الاسلام اکبر نیری با بیان اینکه استقبال مردم شهرستان خاش از کاروان زیر سایه خورشید بسیار زیاد بوده است، گفت: استقبال مردم از کاروان حرم رضوی باور نکردنی و بی نظیر است و مردم شهرستان خاش با شور و اشتیاق، علاقه، ارادت و محبت خود نسبت به پرچم متبرک حرم رضوی را نشان دادند.
, .,,

, ,
* زیارت امام رضا (ع) سفارش ائمه است
, * زیارت امام رضا (ع) سفارش ائمه است, * زیارت امام رضا (ع) سفارش ائمه است,یکی از خادمین امام رضا (ع) در ادامه در گفت و گو با خبرنگار تفتان ما با تشکر از استقبال گرم مردم شهرستان خاش، اظهار کرد: زیارت امام رضا (ع) سفارش ائمه است.
, تفتان ما , تفتان ما , تفتان ما , .,گفتنی است؛ استاد حامد شاکرنژاد با تلاوت رسا و شیوا و زیبای آیاتی چند از کلام الهی جمع پرشور مردم شهرستان خاش و مشتاقان کلام پروردگار را سیراب کرد.
,,

, .
,

, .
,

, .
,

, .
,

, .
,

, .
,

, .
,

, .
,

, .
,

, .
,

, .
,

, .
,

, .
,

, .
,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه