معاون آموزشی اداره آموزش و پرورش سرخه:

رشد 100درصدی کسب رتبه های برتر دانش آموزان سرخه در کنکور95

رشد 100درصدی کسب رتبه های برتر دانش آموزان سرخه در کنکور95
معاون آموزشی اداره آموزش و پرورش سرخه از رشد 100 درصدی به لحاظ کیفی دانش آموزان سرخه در کنکور 95 خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای سرخه،  مریم آشور در گفت و گو با خبرنگار ندای سرخه با توجه به اعلام نتایج کنکور سراسری 95 گفت: خوشبختانه انتظارها تا حد مطلوبی برآورده شده است و امسال دانش آموزان منطقه سرخه توانستند رتبه های خوبی را در کنکور کسب کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای سرخه،  , ندای سرخه,

وی با اذعان به اینکه سرخه دانش آموزی که رتبه دو رقمی در کنکور کسب کرده باشد، ندارد، افزود: یکی از دانش آموزان دختر دبیرستان آسیه سرخه به نام معصومه بختیاری رتبه 192 گروه آزمایشی علوم تجربی را کسب کرده است که با توجه به تلاش های این دانش آموز فعال، هدفمند، توانمند، پیگیر و مستعد که از سال اول دبیرستان برای کسب رتبه برتر تلاش فراوان کرد و شایستگی اش بیش از اینها بود.

,

 وی با بیان اینکه بر اساس بررسی ها نشان از این است که رشد 100 درصدی نسبت به سال گذشته داشته ایم، گفت: این رشد کیفی نتیجه برنامه ریزی های مدون آموزش و پرورش در برگزاری کلاس های اردویی و کلاس های کنکور که از ابتدای دی ماه با حضور اساتید مجرب و البته با هزینه های ناچیز است.

,

معاون آموزشی اداره آموزش و پرورش سرخه با اشاره به کسب رتبه 3 هزار یک دانش آموز پسر شهرستان سرخه در گروه آزمایشی علوم انسانی گفت: تعداد دختران شرکت کننده در کنکور 95در رشته انسانی 17 نفر، تجربی 14 نفر و تعداد پسران در رشته انسانی 8 و تجربی 4 نفر بوده است.

,

آشور عنوان کرد: تلاش ها برای کسب رتبه های برتر کنکور سراسری از شهریورماه با حضور مشاوران حمایت کننده دانش آموزان در سرخه آغاز می شود.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه