در سالروز بازگشت آزادگان به کشور؛
گفتگوی خواندنی با آزاده ای در کرج که امروز پای ثابت مقابله با ولنگاری فرهنگی است + تصاویر
اسدالله قاسمی آزاده ای است که از 17 سالگی به اسارت دشمن در آمد و 8 سال و 1 ماه در بدترین شرایط شکنجه روحی و جسمی حزب بعث بسر برد، وی که امروز پای ثابت مقابله با ولنگاری فرهنگی است بزرگترین دغدغه خود را تغییر فرهنگ می داند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «تیتریک»، اسدالله قاسمی متولد سال 1343، در سال 61 عازم جبهه ها شد، وی بعد از چند ماه حضور در جنگ، طی یک عملیات نفوذی درخاک بصره، به اسارت حزب بعث درآمد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,
,
,
, ,
,
,
وی ادامه می دهد: من از 17 تا 26 سالگی را در اردوگاه های مختلف اسیر بوده و دو سال اول خانواده فکر می کردند که شهید شده ام تا اینکه مصاحبه ای از ما با صلیب سرخ در رسانه ها پخش شد و خانواده از زنده بودن ما مطمئن شدند، من در آن زمان دانش آموز سال اول دبیرستان بودم و همیشه در تمام این سالها امیدوار بودم که به وطن برگردم.

این آزاده دفاع مقدس می گوید: آن زمان که من بعد از 8 سال به کشور برگشتم چیز زیادی تغییر نکرده بود ولی حالا با وجود اینکه همه چیز دستخوش تغییرات تکنولوژی قرار گرفته، آرمانهای ایثارگران دفاع مقدس همان است که برایش جان خود را هزینه کردند و حالا به نظرم می آید که تغییرات ناخوشایندی در وضعیت های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی به وجود آمده که این قشر را آزار می دهد و با آرمانها و باورهای انقلابی و دفاع مقدس زاویه دارد.
,
,
, ,
,
,
,
وی اکنون وکیل دادگستری است و با یکی از ارگانهای مربوط به وضعیت آزادگان و شهدا، برای ساماندهی کارهای اداری و رفع مشکلات آنان به عنوان مشاور مدیر کل در استان البرز همکاری دارد و در این رابطه اظهار می کند،: اشتغال فرزندان و درمان بیماری های جسمی و روحی بیشترین دغدغه برخی از آزادگان است و این افرد با مشکلات اعصاب و روان دست و پنجه نرم می کنند، آنان در مدت اسارت که در بعضی ها بیشتر از 10 سال است تحت انواع شکنجه های روحی، روانی و جسمی قرار گرفته اند و اثراتش امروز نمایان است.

آزاده کرجی در ادامه گفت: اگر از خودگذشتگی خانواده این عزیزان نباشد باید آنان را در بیمارستانها و خیابانها پیدا کنیم و حتی برخی ار آنها خانواده خود را از دست داده اند، من همواره تلاش می کنم تا به عنوان وکیل دادگستری، دادگاه های خانواده برخی از آزادگان و جانبازان را چنان پیگیری کنم تا از جدایی و از هم پاشیدگی جلوگیری شود و آنها بدون دغدغه بتوانند زندگی کنند.
قاسمی در اینباره توضیح می دهد: آزادگان دفاع مقدس شکنجه های روحی فجیعی را متحمل شدند، ما نیز دو سال بعد از جنگ از اسارت نجات پیدا کردیم و در این دو سال بعثی ها می گفتند ما می خواهیم شما را آزاد کنیم ولی دولت ایران نمی خواهد و مطمئن باشید، شما را در مرز تیرباران خواهند کرد و ما را با این حرفها عذاب می دادند.

,
,
, ,
,
,
,
,
,
,
, ,
قاسمی که اکنون پدر 3 فرزند است دفترچه خواطرات خود را در اختیار آنان می گذارد تا بخوانند.
وی اکنون مدیریت یک مؤسسه فرهنگی هنری را نیز برعهده دارد که درآمد چندانی ندارد و از منابع شخصی برایش هزینه می شود ولی همینکه فرزندان این خطه و آینده سازان فردای کشور بتوانند از کلاسهای هنری و آموزشی آن استفاده کنند و اوقات فراغت سالمی را بگذرانند برای قاسمی کافی است.
این آزاده دفاع مقدس تربیت درست در خانواده و محیط های آموزشی را مهمترین بستر برای مقابله با ولنگاری فرهنگی می داند.
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
,
]
ارسال دیدگاه