همزمان با سفر وزیر بهداشت به کرمان:

گلایه تعدادی از پرسنل بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی کرمان از وضعیت پرداخت حقوق/دریافت حقوق های نجومی این بار در بیمارستان های کرمان

گلایه تعدادی از پرسنل بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی کرمان از وضعیت پرداخت حقوق/دریافت حقوق های نجومی این بار در بیمارستان های کرمان
تعدادی از کارمندان و پرسنل بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی کرمان از وضعیت پرداخت حقوق و مزایای خود شاکی بودند و این در حالی است که پزشکان این بیمارستان ها حقوق های نجومی بیش از 500 میلیون تومان دریافت می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  "آرمان  کرمان"؛ تعدادی از کارمندان و پرسنل بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی کرمان از وضعیت پرداخت حقوق و مزایای خود شاکی بوده و خواهان رسیدگی به این وضع ناعالادنه بودند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "آرمان  کرمان"؛ ,

آنها به دفتر سایت نامه ای به این مضمون فرستادند و از ما خواستند تا این شکوائیه منتشر وبرای رسیدگی و پاسخ  به دست مسئولین امر برسد.

,

متن شکوائیه :

, متن شکوائیه :,

با سلام واحترام به عرض می رساند این شکواییه از طرف کارمندان و پرسنل بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی کرمان تهیه و تنظیم گردیده است .

,

ما نسبت به پرداخت حقوق و مزایای خود شاکی بوده و خواهان رسیدگی به این وضع ناعادلانه پرداخت ها می باشیم .

,

اکنون حدود هشت ماه است که جز حقوق چیز دیگری پرداخت نشده در حالی که سابقا (قبل از طرح قاصدک ) علاوه بر حقوق ماهیانه ، اضافه کار ماقبل هم به حساب می رفت و این روند ادامه داشت تا هردو یا سه ماه ، کارانه پرداخت می شد و این بسیار کارگشا بود .(هر چند که مبلغ آن کمتر از اکنون بود) اجرای "طرح قاصدک" جز ایجاد یک شکاف طبقاتی بزرگ بین پزشکان و سایر کارمندان وزارت بهداشت چه مزیتی داشته است ؟؟ همه می دانیم که کارمندان ، حداکثر مابین ۲تا ۳ میلیون تومان دریافتی دارند در حالی که دریافتی حقوق و مزایای پزشکان به بیش از ۵۰۰ میلیون تومان می رسد !!! آیا این تفاوت حقوقی با هیچ یک از معیار های عقلانی ، اجتماعی ، دینی و اخلاقی قابل توجیه است؟ وقتی یک کارمند امورات زندگی خود را با وام سپری می کند و حقوق ناچیز وی فقط کفاف پرداخت وام ها را میدهد و تنها می تواند امید وار به دریافت اضافه کار یا کارانه باشد و همین اندک مزایا هم پرداخت نشود ، چگونه انتظار دارید با روحیه ای شاد و خاطری آسوده سر کار حاضر شود؟ درحالی که تمام دغدغه و فکر وی باید معطوف به پرداخت قبض ها و چگونگی حل مسائل زندگی باشد.

,

مطمئنا آقایان رئیس و رؤسا آنقدر حق ریاست دریافت می کنند که احتیاجی به نگران بودن درمورد چگونگی گذراندن امورات زندگی شان نیستند . با اوضاع ایجاد شده توسط مدیران ناکار آمد باید منتظر یک اعتصاب گسترده و یا اعتراضات شدید از طرف کارمندان این مجموعه باشید .

,

لازم به ذکراست از مسئولین امر علی الخصوص وزیر بهداشت می خواهیم که به حقوق حقه این قشر زحمتکش توجه نموده و همچنین فیش های نجومی پزشکان را مورد بررسی قرار دهند.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه