logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

آمار تعداد انصراف دهندگان از یارانه

آمار تعداد انصراف دهندگان از یارانه
عضو کمیسیون برنامه و بودجه با تایید بر انصراف دهک اول از دریافت یارانه نقدی در فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها، گفت: برخی از معاونان آقای نوبخت امروز در جلسه‌ای از انصراف ۷.۵ میلیون نفر از دریافت یارانه در فاز دوم خبر دادند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، عضو کمیسیون برنامه و بودجه با تایید بر انصراف دهک اول از دریافت یارانه نقدی در فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها، گفت: برخی از معاونان آقای نوبخت امروز در جلسه‌ای از انصراف ۷.۵ میلیون نفر از دریافت یارانه در فاز دوم خبر دادند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی با اشاره به جلسه امروز برخی نمایندگان با معاونان آقای نوبخت معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور، اظهار داشت: در جلسه صبح امروز معاونانی که از معاونت برنامه ریزی حضور داشتند از انصراف دهک اول در دور جدید پرداخت نقدی یارانه‌ها خبر دادند.

,


وی با اشاره به اینکه طبق اعلام معاونان آقای نوبخت 7.5 میلیون نفر از مردم از دریافت یارانه نقدی در فاز دوم انصراف داده‌اند، گفت: حدود 10 درصد از مردم به طور قطعی از دریافت یارانه نقدی انصراف داده‌اند.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه ادامه داد: قرار است فردا در جلسه کمیسیون برنامه و بودجه گزارش دقیق تعداد ثبت‌نام کنندگان و انصراف دهندگان از یارانه نقدی در فاز دوم مورد رسیدگی قرار گیرد.

,
,
,
,

انتهای پیام

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه