از دلگان تا خان طومان؛
برگزاری یادواره شهید مدافع اسلام ناب محمدی علی جمشیدی در دلگان+ تصاویر
یادواره شهید مدافع اسلام ناب محمدی علی جمشیدی عضو گروه های جهادی در شهرستان دلگان برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دلگان پرس، به همت گروه جهادی محمد رسول الله (ص) و ناحیه مقاومت بسیج سپاه دلگان یادواره شهید مدافع اسلام ناب محمدی علی جمشیدی در این شهرستان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دلگان پرس, دلگان پرس,حجت الاسلام والمسلمین سید علیرضا سجادی مسئول گروه جهادی محمد رسول الله (ص) در این یادواره با اشاره به اینکه گروه های تکفیری در جهت تفرقه و توطئه بین مسلمانان جهان شکل گرفته اند اظهار کرد: این رزمندگان و شهدا در دفاع از اسلام به سرزمینهای اسلامی رفته اند.
,وی با بیان اینکه رزمندگان و شهدای مدافع اسلام ناب محمدی باعث خنثی شدن نقشه خبیثانه دشمنان اسلام شده است افزود: همین جانفشانی ها باعث امنیت داخل مرزهای کشورمان شده است.
,مسئول گروه جهادی محمد رسول الله (ص) با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اینکه اگر مدافعان حرم نمی رفتند، حالا باید درون مرزهای خودمان با دشمن می جنگیدیم تصریح کرد: مدافعان اسلام با تکفیری هایی مبارزه می کنند که هدفشان نابودی همه سرزمینهای اسلامی است.
,حجت الاسلام والمسلمین سید علیرضا سجادی در ادامه با بیان اینکه شهید جمشیدی سالها در شهرستان دلگان فعالیت جهادی و به محرومان این منطقه خدمت کرده است اضافه کرد: در حقیقت این شهید بزرگترین مجاهدت ها را انجام داده است.
,وی خاطر نشان کرد: در حقیقت این شهید بزرگوار خدمت به مستضعفان در هر کجای دنیا که بود جزء اهداف و اولویت هایش بود و در همین راه و در مبارزه با گروه های تکفیری و صهیونیستی در منطقه خان طومان سوریه به شهادت رسید.
,گفتنی است شهید علی جمشیدی اهل شهر نور مازندران اردیبهشت ماه امسال با تعدادی از رزمندگان این استان در درگیری با گروه های تکفیری و صهیونیستی در خان طومان سوریه به شهادت رسیدند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه