logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده:

کسبه بازار به جای معرفی به تعزیرات نیازمند حمایت هستند

کسبه بازار به جای معرفی به تعزیرات نیازمند حمایت هستند
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده گفت: باتوجه به وضعیت بغرنج کسبه بازار سعی می کنیم آنان را کمتر به تعزیرات معرفی می کنیم چرا آنان نیازمند حمایت هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی خبرلنده، امراله خانی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده در جلسه قاچاق کالا و ارز این شهرستان ضمن اشاره به وضعیت نامناسب درآمدی کسبه بازار اظهارکرد: متاسفانه فشارهای روحی و روانی بر بازار از یک سو جریمه های سنگین تعزیرات از سوی دیگر باعث شده است که نوعی نارضایتی ایجاد شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی خبرلنده،,

وی افزود: تعزیرات حکومتی می تواند با برپایی دوره ها و کلاس های آموزشی صنوف را نسبت به تخلفات خود آگاه سازند.

,

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده تصریح کرد: ترس از تعزیرات حکومتی در مواقع بازرسی آنان از سطح بازار باعث تعطیلی مغازه ها خواهد شد که مهمترین دلیل آن عدم آگاهی کسبه بازار و ضعف کارفرهنگی در این حوزه است.

,

وی تاکید کرد: دوستی تعزیرات حکومتی با مردم و کسبه بازار بارعایت قوانین می تواند عاملی برای بازدارندگی جرائم صنفی باشد.

,

خانی اظهارکرد: برخورد قاطع با متخلفان بدون درنظر گرفتن جایگاه حقیقی وحقوقی افراد می تواند باعث ثبات رای و مقبولیت این سازمان تاثیرگذار باشد.

,

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده گفت: باتوجه به وضعیت بغرنج کسبه بازار سعی می کنیم آنان را کمتر به تعزیرات معرفی می کنیم چرا آنان نیازمند حمایت هستند.

,

وی تاکید کرد: گشت های مشترک با تعزیرات، صنعت و معدن و امورصنفی به صورت ماهیانه صورت می گیرد و هر20روز یکبار از لوازم آرایشی و بهداشتی و داروخانه ها بازدید میدانی خواهیم داشت.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه