اخبار داغ

یادداشت

پس از ۱۱۱۱ روز از عمر تارود، تاررود به روی گیشه آمد!/ تقدیم نخستین نسخه به امام جمعه دماوند

پس از ۱۱۱۱ روز از عمر تارود، تاررود به روی گیشه آمد!/ تقدیم نخستین نسخه به امام جمعه دماوند
پس از ۱۱۱۱ روز از عمر پایگاه خبری تارود، دوهفته نامه تاررود به روی گیشه‌ آمد و در دیداری در دفتر امام جمعه دماوند، نخستین نسخه آن به امام جمعه دماوند تقدیم شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تارود؛محمد شرافت- رویدادی واقعی، جالب و تازه، ساده‌ترین تعریف از خبر است. از زمانی که نخستین نشریه چاپی ایران با توالی ماهنامه با نام «کاغذ اخبار» با الهام از نام فرنگی newspaper در زمان محمدشاه قاجار شروع به چاپ شد و پس‌ازآن سومین نشریه ایران با نام وقایع اتفاقیه با شکل و شمایل امروزی با توالی هفته‌نامه پا به عرصه ظهور گذاشت، ۱۷۹ سال گذشته است و پیشرفت روزافزون تکنولوژی هر روز، موجب تنگ‌تر شدن عرصه تازگی خبر شده است. از تغییر تحولات گسترده در صنعت چاپ تا ظهور و بروز صدا و تصویر، هر روز مردم را سریع‌تر از دیروز از اخبار و رویدادها، باخبر کرده است؛ به‌طوری‌که برخی از روزنامه‌ها، نوبت صبح و عصر انتشار پیدا کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تارود,

تازگی خبر برای مخاطبان و مسئولان نشریه‌ها، آن‌قدر از اهمیت بالایی برخوردار است که در تعریف آن آورده‌اند: «خبر، موجودی است زنده که بلافاصله بعد از تولد می‌میرد» و گسترش اینترنت، عمر این موجود را به کمتر از چند دقیقه کاهش داد و خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری، نقش مهمی را در عرصه اطلاع‌رسانی ایفا کردند.

,

با فراگیر شدن شبکه‌های اجتماعی، این بار نوبت به مخاطبان رسید تا زودتر از صاحبان نشریه‌ها از اخبار و رویدادها با خبر شوند و نام جدیدی به نام «شهروند خبرنگار» در دنیای روزنامه‌نگاری پا به عرصه ظهور گذاشت تا عمر این موجود زنده به کسری از دقیقه، کاهش یابد که اخباری همچون سقوط هواپیما در غرب تهران، ازاین‌دست بود.

,

امروز پس از گذشت ۱۱۱۱ روز از شروع به‌کار پایگاه خبری تارود، دوهفته‌نامه تاررود به روی گیشه‌ها آمد تا به قشر جدیدی از مخاطبان، سلام کند؛ مخاطبانی که تنها شرح اخبار ما را از زبان اعضای خانواده یا آشنایان شنیده‌اند و فضای مجازی از حوصله و وقت آن‌ها، خارج است. پس با توضیح اینکه وجه تسمیه نام ما یعنی تاررود همنام یکی از پنج دهستان بزرگ تاررود، جمع‌آبرود، ابرشیوه، رودهن و آبعلی در شهرستان دماوند است که در آن رودخانه تاررود جریان دارد، به آن‌ها سلام می‌کنیم.

, پایگاه خبری تارود,

این نشریه به صاحب امتیازی و مدیر مسئولی محمد شرافت تحت شورای سردبیری مصطفی شرافت، مهدی شرافت، شمیم علاءالدینی، سپیده تقی بخشی، فاطمه قربانی با مجوز رسمی معاونت مطبوعاتی فرهنگ و ارشاد اسلامی انتشار می‌یابد.

,

انتهای پیام/رض

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه