logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رییس آموزش و پرورش کاشمر خبر داد:

آغاز اجرای 23 پروژه توسط خیرین مدرسه ساز کاشمر

آغاز اجرای 23 پروژه توسط خیرین مدرسه ساز کاشمر
رییس اداره آموزش و پرورش کاشمر از آغاز اجرای 23 پروژه توسط خیرین مدرسه ساز در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشمربصیر دکتر ایرج سعادتمند در این رابطه گفت: با توجه به تنگناهایی که دولت در چند سال اخیر با آن روبرو بوده و با عنایت به کمبود اعتبارات دولتی، موضوع استفاده از ظرفیت خیرین و نیکوکاران برای اجرای پروژه های مختلف در امر ساخت و تجهیز مدرسه در دستور کار ما بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاشمربصیر,

وی ادامه داد: در حالی که در طول یکصد سال عمر آموزش و پرورش کاشمر، حدود 18 پروژه خیرساز وجود داشته است در دو سال و نیم گذشته اجرای 23 پروژه توسط خیرین در کاشمر آغاز شده که از این تعداد، 14 مورد آن بهره برداری رسیده است.

,

رییس اداره آموزش و پرورش کاشمر خاطرنشان کرد: در این مدت در مجموع توانسته ایم حدود 6 میلیارد و 300 میلیون تومان از خیرین کمک بگیریم و اجرای پروژه های مختلفی را از ساخت نمازخانه تا یک مدرسه کامل آغاز کنیم.

,

سعادتمند همچنین با اشاره به لزوم صرفه جویی در منابع مالی تصریح کرد: با برنامه ریزی صحیح و حذف اضافه کاری ها موفق به صرفه جویی به میزان یک میلیارد و پانصد میلیون تومان در آموزش و پرورش کاشمر شده ایم چرا که در گذشته میزان اضافه کار معلمان در کاشمر 980 ساعت بود که با برنامه ریزی و توزیع صحیح نیروها این میزان را در حال حاضر به 69 ساعت رساندیم که منجر به صرفه جویی به مبلغ 15 میلیارد ریال شده است.

,

وی افزود: این صرفه جویی در حالی انجام شده است که در دو سال گذشته 144 معلم بازنشسته شده و از مجموعه تدریس ما خارج شده اند.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه