مدیرکل کمیته امداد چهارمحال و بختیاری:

اولویت اول بانک صادرات در پرداخت تسهیلات کمیته امداد است/مددجویان کمیته امداد کمترین معوقات بانکی را دارند

اولویت اول بانک صادرات در پرداخت تسهیلات کمیته امداد است/مددجویان کمیته امداد کمترین معوقات بانکی را دارند
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان چهارمحال و بختیاری از پرداخت ۷۲ درصد تسهیلات اشتغال زایی توسط بانک صادرات استان به مددجویان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  بام ایران خبر ، علی ملک پور مدیر کل کمیته امداد چهار محال و بختیاری ، در نشست با مدیر عامل بانک صادرات این استان،با تقدیر از همکاری و تعاملات بین بانک ها گفت: تعامل و همکاری بانک صادرات با کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مطلوب و سازنده است که امیدواریم این همکاری ها توسعه یابد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از  بام ایران خبر ، علی ملک پور مدیر کل کمیته امداد چهار محال و بختیاری ، در نشست با مدیر عامل بانک صادرات این استان،با تقدیر از همکاری و تعاملات بین بانک ها گفت: تعامل و همکاری بانک صادرات با کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مطلوب و سازنده است که امیدواریم این همکاری ها توسعه یابد. , بام ایران خبر,

 مدیرکل کمیته امداد استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: اشتغال و خودکفایی مددجویان کمیته امداد با ارائه تسهیلات برای اجرای طرح های اشتغال زایی، یکی از مهم ترین برنامه های این نهاد است.

,  مدیرکل کمیته امداد استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: اشتغال و خودکفایی مددجویان کمیته امداد با ارائه تسهیلات برای اجرای طرح های اشتغال زایی، یکی از مهم ترین برنامه های این نهاد است.,

وی با اشاره به ایجاد اشتغال و خودباوری بین خانواده های تحت حمایت افزود: با شناسایی خانواده های مستعد و توانمند توسط مددکاران کمیته امداد به مراکز آموزشی معرفی شده و پس از دریافت مدرک فنی حرفه ای جهت دریافت تسهیلات اشتغال زایی به بانک های عامل ارجاع داده می شوند و با توانمندی خانواده ها از چرخه حمایت این نهاد خارج می شوند.

, وی با اشاره به ایجاد اشتغال و خودباوری بین خانواده های تحت حمایت افزود: با شناسایی خانواده های مستعد و توانمند توسط مددکاران کمیته امداد به مراکز آموزشی معرفی شده و پس از دریافت مدرک فنی حرفه ای جهت دریافت تسهیلات اشتغال زایی به بانک های عامل ارجاع داده می شوند و با توانمندی خانواده ها از چرخه حمایت این نهاد خارج می شوند. ,

ملک پور، با اشاره به اینکه ۷۲ درصد از کل اعتبارات ابلاغی بانک صادرات به مددجویان تحت حمایت پرداخت شده، افزود: از ابتدای سال گذشته تاکنون، ۲۵۵ طرح اشتغال توسط بانک صادرات برای مددجویان کمیته امداد استان اجرا شده است.

, ملک پور، با اشاره به اینکه ۷۲ درصد از کل اعتبارات ابلاغی بانک صادرات به مددجویان تحت حمایت پرداخت شده، افزود: از ابتدای سال گذشته تاکنون، ۲۵۵ طرح اشتغال توسط بانک صادرات برای مددجویان کمیته امداد استان اجرا شده است. ,

مدیرکل کمیته امداد استان، اعتبار هزینه شده در این زمینه را ۳۲ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: امید است با همکاری بانک صادرات بتوانیم مابقی اعتبارات را جهت ارائه تسهیلات اشتغال زایی و توانمندسازی به مددجویان جذب کنیم.

, مدیرکل کمیته امداد استان، اعتبار هزینه شده در این زمینه را ۳۲ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: امید است با همکاری بانک صادرات بتوانیم مابقی اعتبارات را جهت ارائه تسهیلات اشتغال زایی و توانمندسازی به مددجویان جذب کنیم. ,

وی به نظارت مستمر کمیته امداد بر طرح های خودکفایی اشاره کرد و خاطرنشان کرد: کارشناسان و مسئولین بانک ها می توانند با هدف راستی آزمایی از طرح های اشتغال و توانمندسازی کمیته امداد بازدید و نظارت مستقیم داشته باشند.

, وی به نظارت مستمر کمیته امداد بر طرح های خودکفایی اشاره کرد و خاطرنشان کرد: کارشناسان و مسئولین بانک ها می توانند با هدف راستی آزمایی از طرح های اشتغال و توانمندسازی کمیته امداد بازدید و نظارت مستقیم داشته باشند.,

ملک پور قرض الحسنه بودن تسهیلات اشتغال زایی را مطرح کرد و گفت: مددجویان کمیته امداد کمترین معوقات بانکی را دارند و بازپرداخت وام ها منجر به پرداخت تسهیلات جدید به سایر متقاضیان می باشد.

, ملک پور قرض الحسنه بودن تسهیلات اشتغال زایی را مطرح کرد و گفت: مددجویان کمیته امداد کمترین معوقات بانکی را دارند و بازپرداخت وام ها منجر به پرداخت تسهیلات جدید به سایر متقاضیان می باشد. ,

ترابی، مدیرعامل بانک صادرات استان چهارمحال و بختیاری، هم در این نشست با بیان اینکه خدمات کمیته امداد برای از بین بردن فقر از نیازمندان و توانمندسازی آنان قابل تقدیر است، گفت: یکی از برنامه های بانک صادرات استان همکاری و حضور در برنامه های مشارکتی کمیته امداد برای کمک به نیازمندان و رفع محرومیت در استان است.  

, ترابی، مدیرعامل بانک صادرات استان چهارمحال و بختیاری، هم در این نشست با بیان اینکه خدمات کمیته امداد برای از بین بردن فقر از نیازمندان و توانمندسازی آنان قابل تقدیر است، گفت: یکی از برنامه های بانک صادرات استان همکاری و حضور در برنامه های مشارکتی کمیته امداد برای کمک به نیازمندان و رفع محرومیت در استان است.  ,

 ترابی به موفقیت طرح های اشتغال زایی کمیته امداد برای مددجویان اشاره و اظهار داشت: کمیته امداد در راستای اشتغال مددجویان اقدامات مطلوب و ارزنده ای انجام داده و در این زمینه یکی از برنامه های بانک صادرات در سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل حل مشکل اشتغال نیازمندان جامعه بویژه مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) است.

,  ترابی به موفقیت طرح های اشتغال زایی کمیته امداد برای مددجویان اشاره و اظهار داشت: کمیته امداد در راستای اشتغال مددجویان اقدامات مطلوب و ارزنده ای انجام داده و در این زمینه یکی از برنامه های بانک صادرات در سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل حل مشکل اشتغال نیازمندان جامعه بویژه مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) است. ,

 مدیرعامل بانک صادرات کمیته امداد را نهادی انقلابی و پویا در فقر زدایی عنوان کرد و افزود: در سال جاری اولویت اول بانک صادرات در پرداخت تسهیلات کمیته امداد است.

,  مدیرعامل بانک صادرات کمیته امداد را نهادی انقلابی و پویا در فقر زدایی عنوان کرد و افزود: در سال جاری اولویت اول بانک صادرات در پرداخت تسهیلات کمیته امداد است. ,

 مدیرعامل بانک صادرات استان ،  به خدمات الکترونیک بانک اشاره کرد و افزود: تمامی زمینه ها را در این خصوص فراهم می کنیم تا به صورت مطلوب تری خدمات خود را ارائه دهیم.

انتهای پیام/ب

,  مدیرعامل بانک صادرات استان ،  به خدمات الکترونیک بانک اشاره کرد و افزود: تمامی زمینه ها را در این خصوص فراهم می کنیم تا به صورت مطلوب تری خدمات خود را ارائه دهیم.

انتهای پیام/ب
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه