logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

جلسه بی نتیجه؛

ابهامات قرادادهای جدید نفتی پا برجا ماند/ زنگنه فقط آمد و گفت و رفت

ابهامات قرادادهای جدید نفتی پا برجا ماند/ زنگنه فقط آمد و گفت و رفت
درخواست بیش از 100 نماینده مجلس در خصوص ابهامات قراردادهای جدید نفتی زنگنه را به خانه ملت کشاند تا وی بهارستانی ها را مجاب کند که الگوهای جدید نفتی ابهامی ندارد، زنگنه فقط آمد و گفت و رفت اما به گفته نمایندگان ابهامات الگوی جدید نفتی همچنان پابرجاست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از عصرهامون، روز گذشته و با درخواست بهارستانی ها بالاخره وزیر نفت در مجلس حاضر شد تا در یک جلسه غیرعلنی در خصوص قراردادهای جدید نفتی شفاف سازی کند اما ژنرال دولت تدبیر همان صحبت‌های همیشگی خود در مورد مدل جدید و ابداعی قراردادهای نفتی را دوباره خوانی کرد و رفت این را حسینعلی شهریاری نماینده مردم زاهدان به عصرهامون گفت و ادامه داد: جلسه غیر علنی با وزیر نفت هیچ دستاورد خاصی نداشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,


جلسه بی نتیجه؛ ابهامات هنوز پابرجاست
وی با بیان اینکه این جلسه بی نتیجه بود گفت: هیچ موضوع جدیدی در این جلسه اتفاق نیفتاد و توضیحات وزیر بازهم نمایندگان را قانع نکرد و نمایندگان مجلس همچنان بر موضع خود پافشاری می کنند.
نماینده مردم زاهدان با تاکید بر پا برجا بودن ابهامات نفتی گفت: ایرادات اساسی به این قراردادهای جدید نفتی وارد است که امیدواریم برطرف شود.
در هر حال عده ای از نمایندگان مجلس نیز بر این باورند که برگزاری جلسه غیر علنی برای وزیر نفت از پیش برنامه ریزی شده است که آقای وزیر بیاید و حرفهای خود را یکطرفه بزند.

,
, جلسه بی نتیجه؛ ابهامات هنوز پابرجاست,
,
,
,


ابر و باد و مه‌وخورشید و فلک درکارند تا توتال بیاید
هدایت‌الله خادمی در گفت‌وگو با  تسنیم و درپاسخ به "جلسه غیرعلنی امروز مجلس چه نتیجه‌اای در بر داشت؟"، گفت: تقریباً هیچ! وزیر نفت صحبت‌هایی را مطرح کرد و نمایندگانی این صحبت‌ها را تأیید کردند و پاسخی هم به منتقدان داده نشد و رأی‌گیری هم انجام نشد و جلسه تمام شد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس دهم تصریح کرد: چهارشنبه گذشته که در هیئت تطبیق مجلس بودیم، آنها هم عجله داشتند که زودتر مدل قراردادی را تأیید کنند، امروز هم با عجله همه چیز بیان شد که بگویند که در مجلس هم مسئله قراردادها را مطرح کرده‌ایم، برخی نمایندگان هم از ابتدای جلسه در تأیید حرفهای وزیر نفت پیشگام بودند و انگار ابر و باد و مه و خورشید و فلک در کارند که توتال بیاید و میادین کم‌ریسک ایران برای توسعه را برای سالهای سال در دست بگیرد.
خادمی خاطرنشان کرد: البته من و دیگر منتقدان این مدل قراردادی، نسبت به موضع خود عقب نشینی نمی‌کنیم و تلاش می‌کنیم تا مدل IPC یا اجرایی نشود و یا حداقل اصلاحات مورد نیاز در آن انجام شود.
وی افزود: ایرادات اساسی به ساختار IPC به‌خلاف گفته مسئولان وزارت نفت و برخی مسئولان دولت، هنوز رفع نشده و این ساختار نیاز به اصلاح دارد.
اصلاح الگوی جدید قراردادهای نفتی در هیئت دولت
محسن اسماعیلی رئیس هیئت تطبیق مصوبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به بررسی الگوی قراردادهای جدید نفتی در این هیئت گفت: مقرر شده دولت اصلاحیه جدیدی بر الگوی قراردادهای جدید نفتی اعمال کند.
وی ادامه داد: هیئت تطبیق نظر نهایی و قطعی خود را پس از اصلاحیه دولت در این خصوص اعلام می‌کند.

انتهای پیام/

,
, ابر و باد و مه‌وخورشید و فلک درکارند تا توتال بیاید,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه