رئیس بیمارستان ولی عصر بردسکن:
احداث بیمارستان 170 تختخوابی در بردسکن مستلزم نگاه ویژۀ خیرین است
رئیس بیمارستان ولی عصر(عج) بردسکن گفت: با پیگیری ده ساله مسئولان شهرستان، وزرات بهداشت خراسان رضوی با احداث بیمارستان 170 تختخوابی در بردسکن موافقت کرد؛ با توجه به اینکه ساخت این بیمارستان به صورت 40 به 60 با مشارکت مردم و دولت است، نگاه ویژۀ خیرین را می طلبد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر جمشید رحیمی، رئیس بیمارستان ولی عصر(عج) بردسکن در گفت و گو با خبرنگار صبح بردسکن، از اخذ مجوز احداث بیمارستان 170 تختخوابی در بردسکن خبر داد و اظهار داشت: وزارت بهداشت و درمان با احداث بیمارستان جدید در بردسکن موافقت کرده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح بردسکن، ,وی گفت: پس از پیگیری های مستمر 10 ساله مسئولان شهرستان، وزارت بهداشت و درمان استان با احداث بیمارستان جدید با ظرفیت 170 تختخوابی موافقت کرد و وزارت بهداشت یک فرصت یکساله را به مسئولان شهرستان داده که نسبت به تأمین زمین مورد نیاز اقدام کنند و مراتب اعلام شود.
,وی با اشاره به اینکه ساخت این بیمارستان به صورت 40 به 60 با مشارکت مردم و دولت است اظهار امیدواری کرد خیران با یک مشارکت همه جانبه با توجه به موقعیت و نیاز شهرستان این پروژه مهم و حیاتی را کلید بزنند.
,رئیس بیمارستان ولی عصر(عج) بردسکن کمک های خیران به حوزه سلامت را مهم توصیف کرد و گفت: طی 5 سال اخیر خیران یک میلیارد و 500 میلیون تومان به حوزه سلامت شهرستان کمک کرده اند که شاخص ترین آنها طرح توسعه اورژانس بیمارستان، احداث مرکز بهداشتی درمانی دهستان درونه، توسعه و نوسازی بخش های مورد نیاز در بیمارستان، خرید و تامین تجهیزات پزشکی می باشد.
,وی بیان داشت: پروژه سه بخش دیالیز، اطفال و سی سی یو در زمینی به مساحت 110 متر مربع در دو طبقه در بیمارستان ولی عصر شهرستان در دست ساخت است که خوشبختانه با کمک خیرین این پروژه از یک پیشرفت 70 درصدی برخوردار می باشد.
,رحیمی ادامه داد: امید است ظرف دو ماه آینده دو بخش دیالیز تکمیل و به بهره برداری برسد و یک بخش دیگر آن تا دهه فجر امسال مورد بهره برداری قرار بگیرد.
,وی از مساعدت بسیار خوب خیرین شهرستان در ساخت و تجهیز پروژه های بیمارستان، تشکر کرد و افزود: از کمک 15 میلیارد ریالی خیرین 12 میلیارد ریال آن صرف این پروژه شده است که برای تکمیل آن حداقل 800 میلیون تومان اعتبار دیگر نیاز است.
,انتهای پیام/
,
ارسال دیدگاه