تراژدی غمبار مرگ جانوران در سواحل هرمزگان/ مرگ دلفین در ساحل کوه مبارک جاسک
لاشه یک دلفین مرده در ساحل روستای کوه مبارک پیدا شده است به گونه ای که چندسال پیش 72 دلفین در این ساحل به گل نشستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مکران نیوز،از بندرجاسک لاشه مرده یک دلفین در ساحل روستای کوه مبارک پیدا شده است که پیش از این در چند سال قبل 72 دلفین در این ساحل همین روستا به گل نشستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مکران نیوز،,وجود آلودگی های فراوان در خلیج فارس و از همه مهمتر تور های صیادی سرگردان در خلیج فارس می تواند قاتلی برای تمام آبزیان دریا باشد اگر چه این روز شیلات هرمزگان و شهرستان ها با ارائه گزارش های عملکردی مبنی بر صید بیش تر بر خود می بالند و چندان برنامه منسجمی برای حفاظت و صید پایدار ندارد که برای اثبات این مدعا به کوچک تر شدن سفره های صیادان و بیکاری آنها می توان اشاره کرد.
,,

, از طرفی این نوع دلفین که به نظر می رسد با توجه پوسیدگی که چند هفته قبل به گل نشسته است احتمالاً دلفین نواری می باشد که یکی از گونه های در معرض خطر می باشد. که البته در سال 86 در ساحل همین روستای کوه مبارک 72 دلفین به گل نشستند.
,

, مرگ تدریجی این گونه های کمیاب می تواند زنگ خطری از حیات در خلیج فارس باشد که علاوه بر این ها حضور کشتی های صیادی صنعتی چینی ها که سفره های صیادان جاسکی را ربوده اند همت مسئولان، متصدیان و برنامه ریزان باید فکری اساسی به ذخایر خلیج فارس کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه