صادق محصولی در نشست سالانه مسئولان بسیج دانشجویی کشور:

مردم نباید با آراء خود، خودباختگان را به عرصه‌های مدیریتی بفرستند/ گفتمانی که نبوغ جوانان کشور را در حد آبگوشت بزباش می‌داند، کور مانده است

مردم نباید با آراء خود، خودباختگان را به عرصه‌های مدیریتی بفرستند/ گفتمانی که نبوغ جوانان کشور را در حد آبگوشت بزباش می‌داند، کور مانده است
وزیر سابق کشور گفت: گفتمانی که به مسخره استعدادهای نخبگان داخلی را در حد آبگوشت بزباش می‌داند، کور مانده و چشمانش از فیض مشاهده پیشرفت‌های هسته‌ای، تکنولوژیک و موشکی محروم است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس، صادق محصولی، وزیر سابق کشور در چهارمین روز از نشست سالانه فرماندهان حوزه‌های بسیج دانشجویی دانشگاه‌های کشور که عصر دیروز در تالار آموزش دانشگاه صنعت و برق مشهد برگزارشده بود، بابیان اینکه افق دید امام مبتنی بر گسترش انقلاب به اقصی نقاط جهان بوده است، اظهار داشت: نهضت اسلامی ملت از همان روزهای آغازین شکل‌گیری افق دیدی فراتر از مرزهای کشور داشت. امام خمینی (ره) حتی در زمان اوج‌گیری مبارزات سیاسی با رژیم پهلوی که از سال ۴۲ آغاز و تا بهمن ۵۷ ادامه یافت، هیچ‌گاه موضوعات کلان و فرامرزی‌ای چون معضل فلسطین، حکومت دست‌نشانده مصر و هم‌چنین رژیم جعلی سعودی را فراموش نکرده و همواره ارتباط میان نهضت ملت ایران با وقایع منطقه‌ای و بین‌المللی را حفظ می‌کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

وی افزود: امام، انقلاب را محدود به مرزهای جغرافیایی خاصی نمی‌دانست و از همین رو تئوری صدور انقلاب را از همان سال‌های آغازین پیروزی مطرح نمود. نگرش جهانی بنیان‌گذار کبیر انقلاب سبب شد تا نهضت‌های مقاومت مردمی کوچک و بزرگی با الگو گیری از بسیج ایران در کشورهای دور و نزدیک تشکیل شود و این هسته‌های اجتماعی کوچک، پایگاه‌هایی برای تکثیر آرمان انقلاب در افق‌هایی چون مبارزه با استکبار جهانی و استقلال‌طلبی باشد.

,

وزیر سابق کشور ایدئولوژی و گفتمان فرهنگی انقلاب را بزرگ‌ترین سلاح برای صدور آن خواند و خاطرنشان کرد: منطق حاکم بر انقلاب، منطقی مستحکم و بر خواسته از فطرت بشری است و از همین رو، می‌تواند حداکثر جذابیت را برای دل‌های آزادی خواهان جهان داشته باشد. این قدرت فرهنگی همچون اسلحه‌ای مؤثر در جنگ نرم فعلی کار می‌کند و بر قلب جبهه‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی نظام سلطه می‌نشیند و کاری می‌کند که میلیاردها دلار حمایت مالی و فروندها تانک و هواپیمایی که ارتش اسرائیل در اختیار داشت، باایمان و اراده چند جوان مسلمان لبنانی درهم بشکند و ظرف ۳۳ روز، تمام هیمنه ارتش به‌اصطلاح چهارم دنیا فروبریزد.

,

وی ادامه داد: اینجرلیک ها در منطقه فراوان است و جنگنده‌های آمریکایی هرروز از نزدیکی مرزهای کشور عبور می‌کنند اما دشمن به‌خوبی می‌داند که پایگاه‌های قدرت جمهوری اسلامی در دل‌های مردم منطقه است و هسته مرکزی جبهه مقاومت در منطقه، به‌عنوان چالش اصلی دشمنان تنها شاخه ظریفی از شجره تنومند و طیبه بسیج است.

,

محصولی با گلایه از اظهارات اخیر برخی مسئولان گفت: وقتی مسئولی در رده‌های عالی کشور قرار داشته باشد و درعین‌حال، توانایی جوانان مستعد و نخبه این ملت را به سخره بگیرد، چه انتظاری جز عقب‌گرد در عرصه اقتصاد و شکست سیاست‌های اقتصادی در کشور داریم؟ گفتمانی به مسخره استعدادهای نخبگان داخلی را در حد آبگوشت بزباش می‌داند، درحالی‌که کور مانده و چشمانش از فیض مشاهده پیشرفت‌های هسته‌ای، تکنولوژیک و موشکی محروم است. یکی از آقایان همین صنف، پنج سال قبل در اظهارنظری به‌اصطلاح کارشناسی به بنده گفت آقای اسد باید خود قدرت را تحویل بدهد و از سوریه بگریزد، چراکه سقوط او و شکست محور مقاومت حتمی است. آیا وقت آن نرسیده است که این خودباختگان زبان به کام بگیرند؟

,

وی تصریح کرد: این رسالتی بر دوش نخبگان با بصیرت و مردم هوشیار ایران است که از قدرت دادن به چنین افراد واداده‌ای جلوگیری کنند و با آراء خود، خودباختگان را به عرصه‌های حاکمیتی نفرستند. حاصل حضور این نگرش در فضای مدیریتی کشور کار را به‌جایی می‌رساند که نظر عرف بر دستور دین مقدم می‌شود و ناآگاهان در جامعه آزاد گذاشته می‌شوند تا خود به جهنم بروند و دیگران را هم به جهنم بکشانند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه