نماینده‌ی مردم رشت در مجلس:

فرماندار شیشلیکی باید عزل شود / آیت الله جنتی عملکرد هیأت نظارت گیلان را مورد تأیید قرار داد

فرماندار شیشلیکی باید عزل شود / آیت الله جنتی عملکرد هیأت نظارت گیلان را مورد تأیید قرار داد
نماینده ی مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سخنان جالب فرماندار ورامین گفت: من معتقد هستم اگر چنین فرمانداری در هر استانی وجود دارد استاندار باید وی را عزل کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، جبار کوچکی نژاد در گفتگو با خبرنگار ۸دی با اشاره به دیدار مجمع نمایندگان و استاندار گیلان با آیت الله جنتی اظهار داشت: در این دیدار نمایندگان استان گیلان مسائلی را پیرامون قوانین مطرح در مجلس و ایرادات شورای نگهبان و مسائل مربوط به عملکرد هیأت نظارت استان مطرح کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۸دی,

وی افزود: آیت الله جنتی در این دیدار عملکرد هیأت نظارت استان گیلان و بویژه حجت الاسلام اشجری رییس این هیأت و مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان را مورد تأیید قرار دادند و گفتند آقای اشجری در جریان انتخابات توانسته اند به خوبی از نظام دفاع کنند.

,

نماینده ی مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آیت الله جنتی بر داشتن روحیه ی انقلابی از سوی نمایندگان مجلس تأکید کردند گفت: رییس شورای نگهبان در این دیدار از بکارگیری حامیان جریان فتنه در دولت و برخی وزارت خانه انتقاد کردند و تأکید داشتند که جهت گیری این افراد به سوی دشمن و آمریکاست در حالی که ما نه تنها خیری از آمریکا ندیده ایم بلکه ارتباط با این کشور همیشه برای ما شر بوده است.

,

کوچکی نژاد واکنش به اظهارات فرماندار ورامین مبنی بر اینکه «من اهل شیشلیک و کباب هستم و شفاف هم می گویم که با نان و پنیر نمی توانم کار کنم» اظهار کرد: اگر فرمانداری چنین حرفی زده باشد این فرد نه تنها لیاقت مسئولیت در فرمانداری را ندارد بلکه در هیچ مسئولیتی که مربوط به امور مردم باشد نباید منصوب شود.

,

وی تأکید کرد: من بابت این اظهارات متأسفم و معتقد هستم اگر چنین فرمانداری در هر استانی وجود دارد استاندار باید وی را عزل کند.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه