logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد؛

رکود یا رشد اقتصادی با موقعیت مکانی رئیس جمهور تغییر می‌کند!

رکود یا رشد اقتصادی با موقعیت مکانی رئیس جمهور تغییر می‌کند!
معاون امور بانکی،وزارت اقتصاد گفت: از دید تخصصی و کارشناسی رکود بر اقتصاد کشور ما حکم فرما نیست؛ اما این واقعیت هم وجود دارد که باید مداوا شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین قضاوی معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد در گفت‌وگو با خبرنگار زنگ خبر در پاسخ به دوگانگی‌های برخی از نظرات دکتر روحانی رئیس جمهور محترم پیرامون رکود و یا رشد اقتصادی گفت: باید دید مقتضی زمان چه بوده است و در آنجا آقای روحانی چه منظوری داشتن و بسته به شرایط محیط دارد.

وی افزود: اگر ما صحبت از رکود می‌کنیم معنیش این است که بنگاه‌ها با ظرفیت خالی، تولید می‌کنند خوب این یک واقعیت است و به‌طور مثال وقتی یک کارخانه سرامیک‌سازی در حال تولید سرامیک است و موجودی انبارش در حال بالا رفتن اما فضایی صادراتی مناسب برایش وجود ندارد و این یکی از دلایل است.

قضاوی خاطرنشان کرد: در بخش مسکن هم فعالیت قابل ملاحظه‌ای وجود نداشته و این مسئله ممکن است  در بنگاه‌های دیگر هم رخ دهد پس وقتی از نظر بنگاه‌هایی که با ظرفیت کامل تولید نمی‌کنند  نگاه کنیم تقاضا برای این کالا وجود ندارد و می‌شود گفت به نوعی رکود در کشور وجود دارد.

معاون بانکی وزارت اقتصاد با بیان اینکه براساس اصطلاح خاصی که اقتصاددانان به کار می‌برند رکود وقتی وجود دارد که رشد اقتصادی منفی باشد ادامه داد: ما با رشد اقتصادی منفی مواجه نیستیم، سال گذشته نرخ اقتصادی یک درصد بود و در عرض ماه‌های ابتدای امسال فقط صادرات نفت ما بیش از یک میلیون بشکه افزایش پیدا کرده است و غیر از این در بخش‌های دیگر هم رشد اقتصادی وجود داشته است.

وی ادامه داد: شما وقتی می‌بینید که در گندم خودکفا شده‌ایم و ۱۱میلیون تن گندم تولید می‌کنیم، نشان از رشد اقتصادی بالا است و بنابراین رشد اقتصادی وجود دارد و برآورد دولت هم این است که تا پایان امسال به رشد اقتصادی ۵ درصد برسیم.

قضاوی گفت: پس از دید تخصصی و کارشناسی رکود بر اقتصاد کشور ما حکم فرما نیست؛ اما این واقعیت هم وجود دارد که باید مداوا شود و ما برای بنگاه‌هایی که آمادگی تولید دارند ولی سرمایه در گردش به اندازه کافی ندارند و یا تقاضا برای فروش ندارند، باید چاره‌ای بیاندیشیم.


 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, با خبرنگار زنگ خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه