طی بیانیه ای خطاب به وزیر نفت و مسئولین عالی رتبه استان؛

حمایت جمعی از خانواده های شاهد و ایثارگر از مدیر عامل شرکت گاز گلستان

حمایت جمعی از خانواده های شاهد و ایثارگر از مدیر عامل شرکت گاز گلستان
جمعی از از خانواده های شاهد و ایثارگر استان گلستان طی بیانیه‌ای ،حمایت خود را از مدیر عامل شرکت گاز استان گلستان مهندس سنگدوینی که خود از جانبازان جنگ تحمیلی و از خانوادهای شاهد و ایثارگر می باشد اعلام کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از گلستان ما ، متن بیانیه به شرح ذیل می باشد:

                                                                                   بسمه‌تعالی

با توجه به شرایط حساس کشور و نیاز ایران اسلامی به مدیریت توانمند و جهادی برای مقابله با چالش‌های پیش‌رو ، ضمن احترام به نظرات مسئولین محترم ، ما خانواده بزرگ شاهد و ایثارگر ، جناب مهندس سنگدوینی را که فردی ولایی، بسیجی و از جانبازان جنگ تحمیلی و مدیری توانا و جهادی و با انگیزه و برنامه می‌باشد، برای قرارگرفتن در راس مدیریت شرکت گاز استان گلستان اصلح دانسته و حمایت خویش را از نامبرده اعلام می‌داریم.

تردیدی نیست ابقاء مهندس سنگدوینی با توجه به سوابق و کارنامه مدیریتی ایشان در سطح استانی ، روحیه اعتدال و مشورت گرایی و قدرت بالای تعامل با طیف های مختلف اصولگرایان معتدل و اصلاح طلبان معتدل و اجماع و حمایت گسترده اقشار مختلف اجتماعی و آیات عظام و روحانیان ، نمایندگان محترم مردم شریف استان گلستان در مجلس، فعالان سیاسی اعتدال گرا  در حمایت از ایشان ، منطبق بر مصالح و منافع استان گلستان خواهد بود.

لذا خانواده های شاهد و ایثارگر با تاکید بر ضرورت بهره مندی از این شخصیت و مدیر توانمند و ارزشمند برای سکانداری برنامه های توسعه و پیشرفت  فراگیر و پایدار استان گلستان ، حمایت کامل و گسترده خود ، مهندس سنگدوینی را به عنوان گزینه اصلح مدیرت شرکت گاز استان گلستان اعلام می نماید.

                                             جمعی از خانواده های شاهد و ایثارگر استان گلستان

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه