نماینده مردم اهواز:
همه نمایندگان مناطق نفت خیز و پتروشیمی دار در فراکسیون انرژِی عضو هستند
دانا:سید شکرخدا موسوی اظهار داشت:سپاه همیشه پشت سر ولایت حرکت کرده است از بحران های اول انقلاب تا دفاع مقدس، تحریم ها و مسائل عمرانی کشور پیشگام بوده است و خدمات بسیار شایسته ایی به کشور کرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا :سید شکرخدا موسوی نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با رهیاب سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تبریک گفت و اظهار داشت:امروز روز تشکیل سپاه به فرمان تاریخی امام خمینی(ره) است واقعا سپاه و خدمات آن ، عمود خیمه انقلاب اسلامی بوده است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,وی افزود:سپاه همیشه پشت سر ولایت حرکت کرده است از بحران های اول انقلاب تا دفاع مقدس، تحریم ها و مسائل عمرانی کشور پیشگام بوده است و خدمات بسیار شایسته ایی به کشور کرده است.
,سید شکرخدا موسوی تصریح کرد: هر صنفی را نگاه می کنیم در آن تزلزلی به وجود آمده اس جز سپاه که ثابت قدم، پاک و بی آلایش تا به امروز مانده است لذا باید از مجموعه سپاه، سربازان گمنام سپاه و کسانی که لب مرزها نگهبانی می دهند و یا در شهرها در مجموعه بسیج در حال خدمت هستند از همگی در این روزها تشکر کرد.
,نماینده مردم اهواز که به عنوان رئیس فراکسیون نفت، گاز و پتروشیمی در مجلس انتخاب شده است در این خصوص گفت: اولین بار است که چنین فراکسیونی در مجلس تشکیل شده است و قرار است کل نمایندگان مناطق نفت خیز و پتروشیمی دار در آن عضو شوند که مجموعا 64 نفر می باشند البته ما در آینده این فراکسیون را توسعه خواهیم داد و اعلام می کنیم تا هر نماینده ای که تمایل داشته باشد می تواند عضو این فراکسیون شود ولی اعضای اصلی آن همین تعداد هستند.
,وی در پایان خاطر نشان ساخت: تشکیل این فراکسیون برای پیگیری برنامه های مربوط به نفت،گاز و پتروشیمی ، توسعه میادین نفتی ، بررسی یشنهادات در این حوزه ،برگزاری جلسه با وزیران و شرکتهای عمده نفت و گاز اهرم خوبی است و به شکلی خلاهای کمیسیون انرژی را برطرف خواهد کرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه