logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سازمان هیومن رایتس فرست مطرح کرد:

انتقاد از دروغ پردازی درباره حقوق بشر در بحرین

انتقاد از دروغ پردازی درباره حقوق بشر در بحرین
مدیر بخش دفاع از حقوق بشر در سازمان "هیومن رایتس فرست" با انتقاد از دروغ پردازی های منامه درزمینه حقوق بشر در بحرین، خواهان اعمال فشار بر دولت آل خلیفه شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش پایگاه خبری منامه پست، "برایان دلی" خاطرنشان کرد: مقامات بحرینی در طول هفته گذشته و همزمان با نزدیک شدن به موعد نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو، ازسفر شماری از مدافعان حقوق بشر جلوگیری کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی تصریح کرد: افزون بر بازداشت شمار زیادی ازفعالان و محاکمه آنان، محمد التاجر یکی از وکلا، ایناس عون فعال سیاسی و حسین راضی حقوقدان از سفر به ژنو محروم شده اند و پیش بینی می شود افراد بیشتری در روزهای آتی در بحرین سرکوب شوند.

,

مدیر بخش دفاع از حقوق بشر سازمان "هیومن رایتس فرست" با انتقاد از اقدامات دولت بحرین در مخفی کردن حوادث این کشور و تلاش برای گمراه کردن افکارعمومی گفت: بازداشت افراد، شکنجه در دوره بازداشت، محاکمه های ظالمانه و هدف قرار دادن جامعه مدنی در بحرین همچنان ادامه دارد و دروغ پردازیهای مقامات منامه در این زمینه، پرونده این کشور در حقوق بشر را زیر سئوال می برد.

,

برایان دلی افزود: بحرین باید سال آینده گزارش دوره ای خود را به سازمان ملل ارائه دهد بنابراین نمی تواند پرونده سیاه خود در زمینه حقوق بشر را پنهان کند و سازمانهای غیر دولتی که تمایل دارند گزارش دوره ای جامعی درباره نقض حقوق بشر دولت بحرین ارائه دهند، باید پیش از اول مهر ماه، 22 سپتامبر آینده) اقدام کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه