رئیس کمیسیون عمران و محیط زیست شورای اسلامی شهر زنجان:
روند اداری و حقوقی فسخ قرارداد پروژه سبزه میدان در حال انجام است/ دوازده پروژه شاخص در زنجان مطرح شده است
رئیس کمیسیون عمران و محیط زیست شورای اسلامی شهر زنجان با اشاره به پروژه های شاخص زنجان و وضعیت پروژه عظیم سبزه میدان گفت: روند اداری و حقوقی فسخ قرارداد پروژه سبزه میدان در حال انجام است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رزاق محمدی در گفت و گو با مهرزنجان، افزود: نزدیک دوازده پروژه شاخص را از اوایل سال مطرح کردیم و در بودجه آمده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مهرزنجان,وی با اشاره به اینکه یکی از شاخص ترین پروژه ها، پل سیدالشهداء است، گفت: تا پایان مهر ماه باید این پروژه عملیاتی شود و به مردم قول داده شده که در موعد مقرر تمام شود.
,رئیس کمیسیون عمران و محیط زیست شورای اسلامی شهر زنجان تصریح کرد: حتما در موعد مقرر باید این پل به بهره برداری برسد و اعتبارات آن تخصیص داده شده است.
,وی با اشاره به بازگشایی معبر پادگان ادامه داد: معبر پادگان یکی از پروژه های شاخص بود که با علملیاتی شدن آن چهار شهرکی که در بن بست بودند نجات پیدا کردند .
,وی افزود: پروژه بعدی ورودی شهر آرا است که است که دسترسی این شهرک آسان شد زیرا که اصلا دسترسی وجود نداشت .
,محمدی افزود: پروژه شاخص دیگر ورودی شهرک پونک بود که ساختمان های مهر آنجا لحاظ شده ولی شهرک دسترسی نداشت که الان زیر ساخت ها انجام شده و زیر سازی انجام می شود.
,وی با اشاره به جدول کشی این خیابان گفت: تا پایان سال باید این ورودی به اتمام برسد.
,رئیس کمیسیون عمران و محیط زیست شورای اسلامی شهر زنجان تصریح کرد: پروژه دیگر، ورودی زیر گذر و رو گذر گلشهر کاظمیه است که این هم مد نظر است و مطالعات اولیه آن در حال انجام است.
,وی افزود:یکی از پروژه های خیلی مهم، پروژه مهم سبزه میدان است که پیمان کار قبلی از لحاظ مالی به مشکل برخورد و ما سعی کردیم این روند را به صورت فسخ قرارداد پیش ببریم و خلع ید کنیم.
,وی ادامه داد: ما بودجه ای را برای خاک برداری سبزه میدان لحاظ کردیم تا با پیمان کار بعدی قرار داد ببندیم.
,محمدی گفت:روند اداری و حقوقی فسخ قرارداد پروژه سبزه میدان در حال انجام است که امیدواریم شاهد تکان خوردن این پروژه و پیشرفت آن باشیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه