کارشناس مسائل بین الملل:
دولت عربستان دولتی ارتجاعی و روبه زوال است/ایران باید موقعیت بین المللی خود را ارتقاء دهد
کارشناس مسائل بین الملل گفت:دولت عربستان یک دولت ارتجاعی و روبه زوالی در سیستم حکومتی است چرا باید چنین حکومتی بتواند از حمایت های بین المللی برخوردار باشد و از ما در برابر ملتی که در برابر تجاوزگران علنی موضع حمایت آمیز می گیرد ایراد بگیرند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فریدون مجلسی، کارشناس مسائل بین الملل در گفتگو با "آرمان کرمان" در واکنش به صحبت های اخیر جان کری مبنی بر متهم کردن ایران به حمایت از تروریسم و ارسال تسلحیات نظامی به یمن گفت:آمریکا وقتی که اعلام جنگ می کند انتظار تعارف نداشته باشند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آرمان کرمان,این کارشناس مسائل بین الملل در ادامه افزود: این سخن از آنجایی نامربوط می شودکه کشور مورد حمایت آن ها یعنی عبرستان مردم بی دفاع یمن را با هواپیماهای آمریکایی بمباران می کند.
,مجلسی در ادامه تشریح کرد: به هرحال از گروه مقابل آن ها از حمایت های ایران برخوردار است و دولت ایران باید موقعیت بین المللی خودش را طوری ارتقا بدهد که جایی برای این بحث ها باقی نماند.
,وی در پایان خاطر نشان کرد: دولت عربستان یک دولت ارتجاعی و روبه زوالی در سیستم حکومتی است چرا باید چنین حکومتی بتواند از حمایت های بین المللی برخوردار باشد و از ما در برابر ملتی که در برابر تجاوزگران علنی موضع حمایت آمیز می گیرد ایراد بگیرند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه