logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

یک کارشناس تغذیه:

انجام ورزش‌های سنگین باعث کاهش کالری می‌شود

انجام ورزش‌های سنگین باعث کاهش کالری می‌شود
یک کارشناس تغذیه گفت: ورزشکاران در طول روز چندین بار غذا می‌خورند اما تمرینات وزرشی آن‌ها، باعث سوختن این مواد مصرف شده می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا اکرم محمودی کارشناس تغذیه در گفتگو با شهد شفا بیان کرد: بسیاری از افراد دوست دارند که بعد از انجام کار‌های مختلف یا حتی وزرش غذا بخورند و در حقیقت غذا خوردن را جایزه‌ای برای کارهای خود می‌دانند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اکرم محمودی کارشناس تغذیه در گفتگو با , شهد شفا , بیان کرد: بسیاری از افراد دوست دارند که بعد از انجام کار‌های مختلف یا حتی وزرش غذا بخورند و در حقیقت غذا خوردن را جایزه‌ای برای کارهای خود می‌دانند.,

 

,

وی افزود: انجام چنین کاری برای وزرشکاران غیرعادی نیست زیرا ورزشکاران در طول روز چندین بار غذا می‌خورند اما در مقابل تمرینات وزرشی آن‌ها،  باعث سوختن این مواد مصرف شده می‌شود.

,

 

,

محمودی اظهار داشت: اگر فعالیت ورزشی زیاد باشد در این صورت می‌توان با خوردن غذاهای مورد علاقه،  سوخت‌ساز را نیز افزایش داد ولی در این صورت باید قید کاهش وزن را زد.

,

 

,

کارشناس تغذیه ادامه داد: وزرش و به ‌خصوص انجام ورزش‌های سنگین باعث کاهش کالری می‌شود اما این مقدار نسبت به ‌میزان کالری‌ که از طریق خوردن غذاهای مختلف وارد بدن می شود بسیار پایین‌تر است.

,

 

,

محمودی اضافه کرد: ورزشکارانی که بعد از انجام ورزش گرسنه شدند سعی کنند اشتهای خود را از طریق موادی نظیر میوه و سبزیجات تازه از بین ببرند و استفاده از پروتئین‌های بدون چربی و غلات سبوس‌دار نیز برای آنها توصیه می‌شود.

,

 

,

کارشناس تغذیه بیان کرد:بعضی افراد از لحاظ ذهنی نیاز دارند وعده‌های غذایی لذیذ میل کنند، در این صورت بهتر است که چنین کاری را برای بعد از روز‌هایی که مسابقه یا تمرین سنگین دارند برنامه‌ریزی کنند، اما به‌هیچ وجه هر روز غذاهای پرکالری نخورند.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه