اخبار داغ

پایان مسابقات شنای نیر با معرفی نفرات برتر

پایان مسابقات شنای نیر با معرفی نفرات برتر
مسابقات شنا پسران نوجوان شهرستان نیر با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نیریمیز، به مناسبت گرامیداشت هفته دولت یک دوره مسابقات شنا  ویژه پسران نوجوان شهرستان نیر در دو رشته کرال سینه و قورباغه برگزار شد.  

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نیریمیز,

 

,

 رییس هیأت شنا شهرستان نیر گفت: در این رقابت ۲۰ شناگر نوجوان در استخر فجر نیر با هم به رقابت پرداختند.

,

 

,

مهرداد جلیلی گفت: این مسابقات بهانه ایی شد تا با برگزاری این مسابقه سطح شناگران نوجوان شهرستان را بسنجیم و افراد با استعداد را کشف و آن ها را برای مسابقات استانی آماده کنیم.

,

 

,

وی گفت: شنا از جمله رشته هایی است که باید از کودکی به فرزندان خود یاد دهیم و این دوره مسابقات هم با هدف پیشرفت کمی و کیفی شنای شهرستان نیر برگزار شد.  

,

 

,

رئیس هیأت شنا گفت: درصدد هستیم مسابقات شنا را در تمام رده سنی و در دو بخش دختران و پسران برگزار کنیم .

,

 

,

در پایان این دوره مسابقات امیر حسام آقازاده و رضا صفایی در رشته های کرال سینه و قورباغه مقام اول را کسب کردند.

,

 

,

 

,

انتهای پیام/م

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه