logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

بیست روز از درخواست دانشجویان یزدی گذشت

مسئولان دولت راستگویان قصد ندارند فیش حقوقی خود را منتشر کنند؟

مسئولان دولت راستگویان قصد ندارند فیش حقوقی خود را منتشر کنند؟
دولتمردان با بی توجهی به خواسته دانشجویان نشان دادند نه تنها خواست آنها به عنوان قشر نخبه جامعه ارزشی برای دولت ندارد بلکه ادعاهای پاکدستی، ساده زیستی و شفافیت نیز فقط شعارهایی است که در زمان انتخابات به کار می آید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عصرفرهنگ نوشت: هشتم شهریور سالروز شهادت شهیدان باهنر و رجائی به نام هفته دولت نامگذاری شده است. شاید ساده زیستی را بتوان یکی از بارزترین صفات شهید رجائی دانست.  این شهید بزرگوار در جایی در واکنش به اعتراض یکی از اطرافیان به خاطر ساده زیستی خاصش گفته است: «نگران آن روزم باش که میز و مسئولیت مرا بگیرد و من گذشته خویش را فراموش کنم. خدا نکند روزی بر من بیاید که یادم برود چه وظیفه سنگینی در قبال خدا و خلق دارم.»
یاد آن مردان خدایی بخیر! دوران آن ساده زیستی ها گذشته است. امروز رئیس جمهور در مقابل چشم مردم در هفته دولت می گوید:«اگر کسی جایی حقوق غیرعادلانه گرفته است، فکر نکنیم باید در قوه قضائیه صف درست کنیم و چوب و شلاق بیاوریم!» خب پس لابد مردم وظیفه دارند از این مدیران نجومی بگیر تقدیر کنند.
حالا معلوم می شود آن فرمانداری که در جلسه عمومی به مردم می گوید «اهل شیشلیکم با نان و پنیر نمی توانم کار کنم!» پشتش به کجا گرم است. حالا معلوم می شود چرا یک مسئول با ماشین چند صد میلیونی به شهرستانی سفر می کند و از لزوم تکیه بر اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید داخل دم می زند.
مسئولان یزدی هفته دولت را با بحث داغ کنسرت به سلامت گذراندند. استاندار در بافق وعده داد که جاده بافق در آینده تکمیل می شود. سید حسینی معاون عمرانی گفته است عملیات آبرسانی به هشتاد درصد «روستاهای واجد شرایط» استان یزد تا پایان سال آینده انجام می شود و معاون امنیتی و سیاسی هم اصلا زحمت وعده دادن را هم به خود نداده و به ادامه برگزاری کنسرت ها اکتفا کرده است! هیچ کس هم نمی گوید آقایان! سه سال از دوران مسئولیت شما گذشت و هنوز وعده می دهید، پس عملکرد شما در این سه سال چه بوده است؟ بودجه های شهر یزد در این سه سال صرف کدام پروژه ها شد؟ چه تعداد شغل ایجاد شد؟
بگذریم! اینکه مسئولان چه تعداد شغل ایجاد کرده اند، چه پروژه هایی افتتاح شده، تورم افزایش داشته یا کاهش و از رکود عبور کرده ایم یا خیر را مردم بهتر احساس می کنند. مسئولان هم نیازی نیست در هفته دولت کتاب چاپ کنند و وعده وعید بدهند. حالا که دست مسئولان یزدی از پروژه ای دندان گیر خالی است بهتر است حداقل با انتشار فیش های خود هم به شایعات خاتمه دهند و هم به مردم نشان دهند که حقوق مدیران شهرشان تفاوت چندانی با حقوق عامه مردم ندارد.
تقریبا بیست روز قبل دانشجویان یزدی با ارسال نامه ای به مسئولان شهر یزد و نمایندگان مجلس خواستار انتشار فیش های حقوقی آن ها شدند (اینجا را مطالعه کنید). دولتمردان اما با بی توجهی خود نشان دادند نه تنها خواست دانشجویان به عنوان قشر نخبه جامعه ارزشی برای آن ها ندارد بلکه ادعاهای پاکدستی، ساده زیستی و شفافیت نیز فقط شعارهایی است که در زمان انتخابات به کار می آید.

رضا رحیمی نژاد
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرفرهنگ,
,
,
,
,
, اینجا,
,
,
,

انتهای پیام/ح

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه