پرداختمابهالتفاوتحقوقبازنشستگان
رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی گفت: مابهالتفاوت حقوق بازنشستگان در فروردینماه پرداخت شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،به نقل از ،افکارنیوز، علی اصغر بیات درباره پرداخت مابهالتفاوت حقوق بازنشستگان اظهار داشت: مابهالتفاوت حقوق تمامی بازنشستگان تأمین اجتماعی در فروردینماه واریز شده است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, افکارنیوز,وی با اشاره به اینکه این سازمان حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر بازنشسته و مستمریبگیر را تحت پوشش خود دارد، افزود: کانون بازنشستگی تأمین اجتماعی با هماهنگی سازمان سفرهای زیادی و سیاحتی برای بازنشستگان را مدنظر گرفته است و این سفرها با اولویت ثبتنام به زودی آغاز میشود.
,بیات درباره اتمام تأمین اجتماعی در بیمه سلامت بیان داشت: بازنشستگان این سازمان که خود را صاحبان اصلی آن میدانند موافق این ادغام نیستند چرا که تأمین اجتماعی از عهده ارائه خدمات درمانی به خوبی برمیآید و نیازی به جداسازی درمان از این سازمان نیست.
,رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تأکید کرد: سالیان سال است تأمین اجتماعی با ارائه خدمات درمانی به افراد تحت پوشش خود که بیش از نیمی از جمعیت کشور را در برمیگیرد در حال خدماترسانی است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه