logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مراسم پیاده روی خواهران بسیجی تویسرکان برگزار شد

مراسم پیاده روی خواهران بسیجی تویسرکان برگزار شد
به مناسبت هفته زن پیاده‌روی بانوان بسیجی با هدف ارتقای نشاط عمومی در بین خانواده ها به ویژه بانوان در تویسرکان برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از رودآور، به مناسبت بزرگداشت میلاد با سعادت حضرت زهرا (س) و هفته تکریم از مقام و منزلت زنان و مادران و همچنین هفته سلامت، جمعی از خواهران بسیجی ناحیه مقاومت بسیج تویسرکان مسیر امامزاده عبدالله(ع) تا کمربسته سرکان را پیاده روی کردند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, رودآور،,

مهین نانکلی مسئول بسیج خواهران حوزه شهید سمیه تویسرکان در گفت و گو با خبرنگار رودآور با بیان اینکه تاسی به حضرت فاطمه (س) باعث نزول خیر و برکات بسیاری در زندگی ما می شود، افزود: زنان جامعه اسلامی باید با الگوپذیری از شیوه های همسرداری حضرت زهرا (س) بتوانند محبت، انس و الفت را در کانون خانواده برای همسر و فرزندان خود فراهم کنند.

,

وی هدف از برگزاری این پیاده روی را ارتقای نشاط عمومی در بین خانواده ها به ویژه بانوان و توسعه و گسترش ورزش های همگانی مردم بیان کرد.

,

مسئول بسیج خواهران حوزه شهید سمیه تویسرکان افزود: امروزه ورزش به عنوان یک ابزار چند بعدی با تاثیرات گسترده جایگاه و نقش خود را در اقتصاد، سلامتی افراد، گذراندن اوقات فراغت و روابط اجتماعی متجلی ساخته است و این نقش در روحیه بانوان به عنوان ستون آرامش در خانواده بسیار قابل توجه و دارای اهمیت است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه